Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σε ρόλο πρωταγωνιστή

Σε ρόλο πρωταγωνιστή

0
atromitos_pas
Dodekanisos

Της Μαρίας Κολεζάκη

Σε ένα βροχερό “σκηνικό” ο ΠΑΣ Ασκληπειού είχε …ρόλο “πρωταγωνιστικό” επικρατώντας του πολύ σκληρού για να πεθάνει Ατρομήτου Διμυλιάς με σκορ 2-0 και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία.

Το πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη εικόνα, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που είχε ένα ρόλο περισσότερο παθητικό παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις. Στην επανάληψη όμως η άνοδος των γηπεδούχων που είχαν ως στόχο την ισοφάριση μια και όλα ήταν ρευστά, έκανε το συγκρότημα του Δημήτρη Σαλπιγκτίδη να παίξει περισσότερο συντηρητικά προκειμένου να κρατήσει το αποτέλεσμα. Όμως το δεύτερο τέρμα στην επανάληψη στην ουσία έλησε τα χέρια του και κλείδωσε τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάλεψε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της συνάντησης.

Αναλυτικά το συγκρότημα του Δημήτρη Σαλπιγκτίδη είχε πάρει από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, έχοντας την κατοχή μπάλας, γεγονός που τον έβγαζε συχνά πυκνά στην επίθεση. Μια ανατροπή μάλιστα στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθεί και να απλοποιήσει το έργο του μεταφέροντας λογικά το άγχος στην αντίπαλη ομάδα η οποία ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος βγήκε με αξιώσεις στην περιοχή με αποκορύφωμα τη μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε στο 54′ με το σουτ του Πάλλα από καλή θέση.

Φάσεις και γκολ

5′ Ο Οχτάρας ανατράπηκε μέσα από την περιοχή, ο Γαιτάνος εκτέλεσε το πέναλτι σημειώνοντας το 0-1.

19′ Ο Οχτάρας με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

28′ Ο Γαιτάνος πήρε τη μπάλα τρίπλαρε και σούταρε  με το δεξί αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

31′ Από λάθος πάσα του αμυντικού ο Χωρίτης έγινε κάτοχος της μπάλας σούταρε δυνατά λίγο έξω από την περιοχή στέλνοντας την άουτ.

33′ Ο Καστανίδης σούταρε δυνατά στέλνοντας τη μπάλα στις ριζες της αριστερής δοκού,

44′ Ο Καψαλάκης με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας μέσα στη μικρή περιοχή δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία της.

53′ Ο Παστός σούταρε στην κίνηση έξω από την περιοχή αλλά ο Καμπούρης στη σωστή θέση κατάφερε και μάζεψε τη μπάλα.

54′ Ο Κοσμάς από δεξιά γέμισε στην περιοχή και ο Πάλλαςαπέναντι από τον τερματοφύλακα, σούταρε δυνατά υπο πίεση αλλά ο τερματοφύλακας έπεσεστην αριστερή του γωνία  και μάζεψε τη μπάλα.

69′ Ο Γουμαράς με ένα καλοχτυπημένο φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

74′ Ο Αγγελόπουλος με ένα διαγώνιο συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

77′ Ο Τσαγκάρης βρήκε τον Οχτάρα και αυτός με τη σειρά του τροφοδότησε τον Φραγκάκη ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στο βάθος της εστίας, 0-2.

90′ Ο Λολάκης  σούταρε ψηλοκρεμαστά από μακρυά στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Καλή η διατησία του Πλακογιάννη και των βοηθών του Ατσικνουδα και Γεωργά.

Ατρόμητος Διμυλιάς: Τσιροδήμος, Παστός, Αρφαράς, Κοσμάς(61′ Καντίνος), Μαγγίδης(78′ Χατζηδιάκος), Γουμαράς, Γιορδαμνής, Πετράς, Πάλλας, Κουφαλάκης, Λολάκης

ΠΑΣ Ασκληπειου: Καμπούρης, Αγγελής, Καστανίδης, Καψαλάκης, Μελισσάς, Γιωτάς(66′ Τσαγκάρης), Οχτάρας, Φραγκάκης(77′ Πέθακας), Χωρίτης, Γαϊτάνος(79′ Πεταλάς), Αγγελόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments