Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άλλη μια νίκη για τον “τοξοβόλο”

Άλλη μια νίκη για τον “τοξοβόλο”

0
4
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη κατάφερε να πετύχει η ομάδα του Ιάλυσου στην κούρσα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 2ου ομίλου της πρώτης κατηγορίας, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Ρόδου την επόμενη αγωνιστική.
Στην αρχή του παιχνιδιού η ομάδα του Αστέρα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 10’ σε ανατροπή του Πολυχρόνη από τον Παφιάκη με τον διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Παπαβασιλείου να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Όσο περνούσε η ώρα ο Ιάλυσος ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί αμέσως μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους με εύστοχο πλασέ του Γκινή. Το 2 – 0 για τον τοξοβόλο πραγματοποίησε ο Μαθιός ενώ το τελικό 3 – 0 πραγματοποίησε ο νεαρός Χειμωνέττος μετά από ωραία προσπάθεια στην οποία πέρασε και τον τερματοφύλακα του Αστέρα Ροδανάκη.

Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι ο Φανούρης Γκινής στο 50’ με τους ανθρώπους του Ιάλυσου να τον μεταφέρουν εισπνευσμένα στο νοσοκομείο για να του γίνουν εξετάσεις και να δουν το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη πιθανότατα στο γόνατο.

Αστέρας Παστίδας: Ροδανάκης, Ορφανίδης, Χαριτάκης, Δραγάτης, Καλαϊτζίδης, Καλαγρής, Ζερβός(58’ Κυρίτσης), Παπαστεφάνου, Φτάκλας, Πάπα(78’ Κονόμη), Πολυχρόνης(66’ Διακάκης)

Ιάλυσος: Λουτριώτης, Παπαδημήτρης, Μπελεβέτης, Χειμωνέττος, Σταυλάς, Καρπαθάκης(60’ Σπάρταλης), Ρεκλείτης, Παφιάκης, Γκινής(50’ α.α. Χατζηφούντας), Μαθιός (76’ Μπινγκό), Χατζηλιόντας

-Το news12 του εύχεται ολόψυχα στον Φανούρη Γκινή να μην είναι τίποτα σοβαρό και να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments