Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Άλλη μια νίκη για την Τελχινίδα (pics)

Άλλη μια νίκη για την Τελχινίδα (pics)

0
kleanthis telxinida ginaikes1
Dodekanisos

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα της Τελχινίδας, σήμερα το μεσημέρι στις 15.00 στο κλειστό της Κρεμαστής, με αντίπαλο τον Κλεάνθη Παραδεισίου. Αν και οι γηπεδούχες κέρδισαν το πρώτο σετ, οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, κερδίζοντας με 3-1, παρ’ όλη την απώλεια της αρχηγού της Κέλλυς Δαουτοπούλου στο 2ο σετ λόγο τραυματισμού γόνατο.
1ο ΣΕΤ
Δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες (4-3). Παίζοντας πολύ καλά στην επίθεση οι γηπεδούχες κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, έστω και προσωρινά με 4 πόντους (7-3). Η Τελχινίδα όμως δεν άφησε την διαφορά να ξεφύγει και έχοντας πολύ δυνατά καρφώματα, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 9-9. Πόντο πόντο συνεχίστηκε το σετ μέχρι το 13-12. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν μεγάλες φάσεις, αλλά οι παίκτριες του Κλεάνθη τις ολοκλήρωναν, με αποτέλεσμα να πάρουν διαφορά 5 πόντων (19-14). Απ’ ότι φάνηκε όμως αυτό δεν αρκούσε. Ο Νίκος Τσιντομηνάς σε αυτό το σημείο κάλεσε τάιμ άουτ και η ομάδα του κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια (19-19). Οι γηπεδούχες όμως με την πασαδόρο τους Κατερίνα Τζανουδάκη να κάνει ένα πάρα πολύ καλό σετ, κατάφερε να κάνει το 22-19. Πραγματικό ντέρμπι οι τελευταίοι πόντοι, με τις παίκτριες της Τελχινίδας να μειώνουν σε 23-22. Αλλά για ακόμα μία φορά οι Παραδεισιώτισες ήταν εκεί και έγραψαν το τελικό 25-22 για το 1ο σετ.
2ο ΣΕΤ
Μονόλογος για τις φιλοξενούμενες η αρχή του 2ου σετ μέχρι το 1-9. Οι παίκτριες του Κλεάνθη όμως παίζοντας πολύ προσεκτικά μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι και με ένα σερί 5-0 κατάφεραν να μειώσουν σε 6-9. Ακολούθησε δεύτερος μονόλογος για τις παίκτριες της Τελχινίδας και αύξησαν εκ νέου τη διαφορά στους 8 πόντους (7-15). Σε αυτό το σημείο η Κέλλυ Δαουτοπούλου σε μία επιθετική προσπάθεια ακούμπησε άτσαλα στο έδαφος και το βάρος έπεσε στο αριστερό της πόδι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο και να μην μπορεί καν να περπατήσει. Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 5 λεπτά και η αρχηγός της ομάδας αντικαταστάθηκε. Άγνωστο μέχρι την λήξη του αγώνα το τι ακριβώς υπέστη. Και εκεί άρχισε η αντεπίθεση για τον Κλεάνθη που μείωσε την διαφορά στου 4 πόντους (14-18). Αλλά δεν ήταν αρκετό. Οι φιλοξενούμενες με την πολύ επιθετική Ελένη Μητροπούλου, κατάφεραν και πάλι να αυξήσουν τη διαφορά, κάνοντας το 16-25 για το 2ο σετ.
3ο ΣΕΤ
Αντίστροφα με το 2ο σετ ήταν η αρχή του 3ου. Οι γηπεδούχες ήταν αυτές που κατάφεραν να προηγηθούν με 5-1. Κάνοντας όμως πολλά λάθη στην άμυνα οι φιλοξενούμενες κατάφεραν και μείωσαν σε 8-6. Η πολύ καλή και πάλι Ελένη Μητροπούλου, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 10-10 και εκεί άρχισε η αντεπίθεση για την Τελχινίδα που δεν επηρεάστηκε τελικά ιδιαίτερα από την απώλεια της αρχηγού της. Πολλά λάθη από τις Παραδεισιώτισες στη συνέχεια του σετ με αποτέλεσμα οι παίκτριες της ομάδας της Ρόδου να πάρουν διαφορά ασφαλείας 9 πόντων (11-20) και να είναι θέμα χρόνου η κατάκτηση του 3ου σετ. Αυτό και έγινε με το τελικό 13-25.
4ο ΣΕΤ
Οι γηπεδούχες άρχισαν να συνέρχονται στην αρχή του 4ου σετ αφού προηγήθηκαν με 7-3. Η Τελχινίδα όμως κάνοντας πολύ καλό μπλοκ και παίζοντας καλή άμυνα μείωσαν στον πόντο (8-9). Οι παίκτριες του Κλεάνθη όμως άρχισαν και πάλι να κάνουν πολλά λάθη και έτσι οι φιλοξενούμενες μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ με 11-15. Εκεί φάνηκε να βρίσκουν τη “συνταγή” και πήραν και πάλι διαφορά ασφαλείας 8 πόντων (11-19). Το πολύ καλό σερβίς της Μαρίας Βλαμάκη ταλαιπώρησε ιδιαίτερα τις γηπεδούχες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν άλλο πόντο και να γραφτεί το 11-25 για το 4ο σετ και το τελικό 1-3.
Α.Ε.Σ. Κλεάνθης: Τζανουδάκη Α., Μαστρογιάννη Μ., Φουντουραδάκη Κ., Ζακίλα Φ., Τζανουδάκη Μ., Μπουγιούρη Σ., Τσιράκου Β., Ακαι Γκιουλέρ Α., Φλεβάρη Α., Αρβανίτη Κ., Γιωργάκη Α., Ορφανού Δ.
Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς: Κώτη Α., Βλαμάκη Μ., Μαρθιουδάκη Χ., Σκορδά Α., Λαγάκη Γ., Δαουτοπούλου Κ., Αμορανίτη Ε., Τζανακάκη Α., Γιαννέλη Σ., Βρατσάλη Μ., Μητροπούλου Ε.

Φώτης Αντωνάς

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/volei/kleanthis_telxinida_ginaikes/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments