Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ο Κλεάνθης ήθελε περισσότερο τη νίκη

Ο Κλεάνθης ήθελε περισσότερο τη νίκη

0
kleanthis diagoras andres1
Dodekanisos

Ιδιαίτερα καθοριστικό είχε χαρακτηρισθεί το παιχνίδι Κλεάνθης – Διαγόρας. Οι γηπεδούχοι φάνηκε να θέλουν περισσότερο τη νίκη και κατάφεραν να την πετύχουν σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της Κρεμαστής. Αξίζει να αναφερθεί η πολύ καλή οργάνωση από την πλευρά των γηπεδούχων (μουσική και δώρα). Την πρώτη του εμφάνιση έκανε και η μασκότ της ομάδας «Καρχαρίνος» που διασκέδασε τον κόσμο και κυρίως τα παιδιά.
1ο ΣΕΤ
Πολύ δυνατό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες με τον Κλεάνθη ελάχιστα καλύτερο. Η διαφορά δεν πέρασε τους δύο πόντους (9-7). Αυτό όμως δεν κράτησε αρκετά και παίζοντας πολύ καλά στην επίθεση οι γηπεδούχοι, κυρίως με τον Παπακωνσταντίνου που έκανε πολύ καλό σετ, κατάφεραν να ξεφύγουν με 7 πόντους (16-9). Ο Διαγόρας δεν μπορούσε να βρει λύσεις επιθετικά. Κάπου φάνηκε να υπάρχει φως με 0-3 σερί αλλά η διαφορά παρέμεινε μεγάλη (19-12). Θέμα χρόνου ήταν οι γηπεδούχοι να πάρουν το 1ο σετ με 25-17.
2ο ΣΕΤ
Μεταμόρφωση του Διαγόρα στο 2ο σετ. Μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με 0-6. Ο Κλεάνθης μείωσε σε 3-7 αλλά στη συνέχεια έκανε πολλά λάθη και οι κυανέρυθροι κατάφεραν να ξεφύγουν και πάλι με 6-13. Χωρίς μεγάλες σε διάρκεια φάσεις και με τις δύο ομάδες να στέλνουν στις επιθέσεις τους τη μπάλα στο φιλέ ή άουτ, το σκορ έφθασε στο 13-19. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν τα λάθη, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλό πρώτο χρόνο, με αποτέλεσμα να φέρουν το παιχνίδι στο 1-1 με το τελικό 25-16 για το 2ο σετ.
3ο ΣΕΤ
Με την διαφορά να μην ξεπερνάει τους 2 πόντους το σκορ έφθασε στο 6-6 με τις δύο ομάδες να παίζουν, σε αντίθεση με το 2ο σετ, πολύ καλά και σε άμυνα και σε επίθεση και να δείχνουν ότι και οι δύο θέλουν τη νίκη. Ο Διαγόρας, ενώ μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε πάρει κεφάλι στο σκορ, κατάφερε να προηγηθεί με 8-11 αλλά οι γηπεδούχοι δεν άφησαν άλλο τη διαφορά να αυξηθεί και ισοφάρισαν σε 11-11 με τους πολύ καλούς Σαρικά και Τρίχα. Εκεί ο Διαγόρας άρχισε να έχει επιθετικά προβλήματα και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 17-12. Ο Κώστας Καρπαθάκης κάλεσε τάιμ άουτ, οι φιλοξενούμενοι πήραν κάποιους πόντους αλλά και πάλι ο Κλεάνθης παίζοντας πολύ ψύχραιμα κατάφερε να πάρει το σετ με 25-16.
4ο ΣΕΤ
Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα είχαμε ένα συναρπαστικό 4ο σετ, οι γηπεδούχοι μας διέψευσαν. Φάνηκε να ήθελαν περισσότερο τη νίκη και προηγήθηκαν με 9-2. Ο Διαγόρας αντέδρασε με τον πολύ καλό Γιάννης Καρύδα και μείωσε στους 2 πόντους (11-9). Οι γηπεδούχοι όμως έδειξαν ψυχραιμία και κατάφεραν να πάρουν πάλι τη διαφορά στους 7 (19-12). Οι κυανέρυθροι έμειναν από δυνάμεις πετυχαίνοντας 4 πόντους μέχρι τη λήξη του αγώνα και έτσι γράφτηκε το 25-16 και το 3-1 για τον Κλεάνθη.
Κλεάνθης: Τρίχας Γ., Παπακωνσταντίνου Λ., Τζανουδάκης Ν., Γιακουμάρος Γ., Βολοτσάκης Κ., Σαρικάς Δ., Λολάκης Ε., Πότσου Ν., Σταμάτιος Β., Μανής Α.
Διαγόρας: Μεϊτάνης Α., Καλημοράκης, Μπόνης Κ., Μπελούλης Α., Καρύδας Ι., Δικαστόπουλος Ι., Γκλάρας Β., Γκράκης Μ., Παπαστάμος Α., Δεληγιώργης Γ., Δεληγιώργης Α.

Φώτης Αντωνάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments