Αλιάι και Μινάι έδωσαν τη νίκη!

0

Η νίκη της Αναγέννησης Έμπωνα επί του Πολύστρατου έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο στους Ιππότες που κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-0 της Αδελφοσύνης και να προσθέσουν τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους, κάτι που τους δίνει και πάλι το προβάδισμα στην «υπόθεση» παραμονή. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Αλιάι και τον Μινάι αλλά και τον τερματοφύλακα τους Λιάνι κατάφεραν να κερδίσουν την Αδελφοσύνη που προσπάθησε αλλά δεν είχε την απαραίτητη ενέργεια για να τα καταφέρει. Να σημειωθεί πως για μια ακόμη φορά οι Ιππότες χρησιμοποίησαν προς το τέλος έναν νεαρό παίκτη και μιλάμε για τον Μάκρα που είναι 14 χρονών.

Στα καθαρά αγωνιστικά, το πρώτο τέρμα επιτεύχθηκε στο 15’ όταν ο Μινάι με επέλαση βρέθηκε κοντά στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στον Αλιάι ο οποίος από το σημείο του πέναλτι με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μουχαμεντάνι για το 1-0. Πανομοιότυπη η φάση και του δεύτερου τέρματος που μπήκε στο 31’ με τον Μινάι να «σερβίρει» και τον Αλιάι από σχεδόν ίδια θέση να σουτάρει εύστοχα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του (2-0).

Το τελικό 3-0 έγινε στο 65’ με τους ρόλους να αλλάζουν καθώς ο Αλιάι έδωσε την ασιστ στον Μινάι και αυτός με πλάσε διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καραγιάννης που είχε για βοηθούς τον Παπακωνσταντίνου και τον Καλκαβούρα.
ΙΠΠΟΤΕΣ: Λιάνι , Ζωάννου, Νταιλάνι, Φωτάρας, Μαρίνος, Τσάκε, Ντούσκου (30’ λ.τ. Αρέτογλου), Εμίρογλου, Κουλουμπρής (40’ λ.τ. Σότα), Μινάι, Αλιάι (78’ Μάκρας)
ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Μουχαμεντάνι, Ζαμαντάκης Σ. , Ζωάννου (46’ Αποστόλου), Λιούρας,. Χουρίδης, Σταματάκης, Παπαδόπουλος Μ., Στάππας, Γιαλλούσης (46’ Ζαμαντάκης Μ), Τοπάλ, Τσιαντούλας (46’ Κ. Παπαδόπουλος)

Στη φωτογραφία ο Αλιάϊ

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Συνδεθείτε με username ή email