Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ροδήλιος «χάρμα οφθαλμών»

Ροδήλιος «χάρμα οφθαλμών»

0
Dodekanisos

Εξαιρετική εμφάνιση σήμερα από τους αθλητές του Ροδήλιου, στο 5ο Κριτέριουμ ΑΕΚ “Γ. Τρανόπουλος”, Ν. Φιλαδέλφεια, 19/3/2017. Αγωνιζόμενη πρώτη χρονιά στην κατηγορία Παίδων και οι τρεις αθλητές πλασαρίστηκα στην εξάδα. Ποιο συγκεκριμένα στην 2η θέση τερμάτισε ο Νίκος Δράκοςστην 5η θέση o Σταμάτης Σαββάκης και 6ος ο Ιάκωβος Κούρος. Συγχαρητήρια στους αθλητές και στους γονείς που συμπαραστέκονται, στο προπονητικό Τιμ, Πανταζή Κώστα,Μανουκιάν Αναστάσιο και Πατάπη Δήμητρα για την άριστη προετοιμασία των αθλητών.
Συνοδός αποστολής,Σακελλάρης Δράκος!

ΔιεθνήςΠοδηλατικόςΓύρος ”ΜέγαςΑλέξανδρος”
Ο Κυριάκος Παπασταματάκης στην elite κατηγορία αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Παναθηναϊκούστο Διεθνή ποδηλατικό ΓύροΜ.Αλέξανδροςανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων, πιστοποίησε την εξαιρετική φόρμα που βρίσκετε ο αθλητής. Στην πρώτη αγωνιστική ημέρα18 Μαρτίου 2017 διένυσε τα 47 ανηφορικά χιλιόμετρα (Πολύκαστρο – Αρχάγγελος )σε 1:29:34.126καταλαμβάνοντας την 49η θέση.
Στην δεύτερη ημέρα 19 Μαρτίου 2017και μετά από 97 απαιτητικά χιλιόμετρα(Κιλκίς- Πικρολίμνη – Κιλκίς ) οΚυριάκος Παπασταματάκης στο sprintκατέλαβε την 12η θέση σε2:26:48.747,λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα από τον νικητή του ETAP,ΓεώργιοΜπούγλα που είχε χρόνο 2:26:46.880.
Εκ μέρους του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. συγχαρητήρια στο αθλητή μας και στον προπονητή μας, Κώστα Πανταζή και ευχόμαστε καλή συνέχεια στη Πάτρα!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments