Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ακόμη ζωντανοί… οι Αρχιπολενοί!

Ακόμη ζωντανοί… οι Αρχιπολενοί!

0
Dodekanisos

Νίκη που τον κρατάει «ζωντανό» στη διεκδίκηση της παραμονής του στην κατηγορία πέτυχε ο Εθνικός. Η ομάδα της Αρχίπολης αγωνίστηκε με πάθος μέσα στις Φάνες και πέρασε νικηφόρα με αντίπαλο τον Ακουσίλαο και μάλιστα με το ευρύ 4-0. Μάλιστα αυτή ήταν και η «παρθενική» νίκη για τον Εθνικό που μέχρι σήμερα είχε μαζέψει τρείς βαθμούς μετά από ισάριθμες ισοπαλίες.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 14’ με σουτ του Κουφού έξω από την περιοχή και κακή εκτίμηση του . Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους αμφότερες οι ομάδες έχασαν καλές ευκαιρίες. Μάλιστα ο Ακουσίλαος αν ήταν πιο σοβαρός στην τελική προσπάθεια θα ήταν σε θέση να ισοφαρίσει η ακόμη και να πάρει προβάδισμα.

Από την άλλη πλευρά οι Αρχιπολενοί έχασαν και αυτοί ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματα τους νωρίτερα αλλά όπως και να έχει αυτό το κατάφεραν στο 60’ του αγώνα. Συγκεκριμένα σε εκείνο το λεπτό μετά από αντεπίθεση ο Μπαδιεριτάκης έβγαλε μια παράλληλη σέντρα και ο επερχόμενος Καραγιάννης έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα (0-2). Στο 79’ μετά από φάση «καρμπόν» με τους ίδιους πρωταγωνιστές ο Καραγιάννης νίκησε για δεύτερη φορά τον πορτιέρο των γηπεδούχων για το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Μπαδιεριτάκης με κοντινό πλασέ στο 87’.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Δουλγέρης, Λαζός και Σαρρής.
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κωνσταντάκης, Αρφαράς, Θεοδοσίου, Σάββενας, Καραμολέγκος (74’ Σάββας), Τσίγκρηλας, Κώστας, Χασάπι (46’ Γιορδαμνής), Χυσενάι, Καβουκλής, Χατζηδημητρίου (60’ Ζότα)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧ. : Ζααλούκ, Κοσκινιώτης, Γκαρής, Τσακίρης Γ., Ορφανός, Αλευρόπουλος, Καραγιάννης (81’ Φλεβάρης), Μπαδιεριτάκης, Κουφός (55’ Κυριαζάκος), Μπόσινας, Χατζηγεωργίου (65’ Πάλλας)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments