Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αντίμαχος επτά αστέρων!

Αντίμαχος επτά αστέρων!

0
antimaxos endekada
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ο Αντίμαχος επικράτησε με 7-0 της Δόξα Ψ. στην Αντιμάχεια, με τον εξαιρετικό Δημήτρη Πη να πετυχαίνει καρέ τερμάτων βοηθώντας σε ακόμα ένα παιχνίδι τα μέγιστα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από το ξεκίνημα πολύ δυνατά και στο 18΄ ο Μποϊλής έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το 2-0. Στο 30΄ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, αυτό το αποτέλεσμα δεν άλλαξε με το τέλος της ανάπαυλας.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Σταμάτη συνέχισε στο ίδιο ρυθμό πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα τέρματα για το τελικό 7-0. Ο Μποϊλής στο 50΄ έκανε το 4-0 για να έρθει στο 65΄ ο Συνεσίου να κάνει το 5-0. Τον… χορό των γκολ έκλεισε ο Δημήτρης με ακόμα δύο προσωπικά του τέρματα στο 67΄ και στο 78΄ για το τελικό 7-0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παρχαρίδης (Ωραιόπουλος, Αλέκος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης, Σκαλέρης, Ιωαννίδης (46′ Κόμπος), Συνεσίου, Σωτίρι (60′ Τσιτσιλιάγκος), Κόκκαλης, Μπεκιρλάρι, Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίροφ, Μποϊλής (68′ Κάρλος)

ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Κοντογεωργάκης, Πετράς, Στελλάς, Κουνελλές, Μπατέστας, Χατζηνικόλας, Κωστομοίρης, Σαββούλης, Λυριστής Θ., Λυριστής Μ., Δαλκίδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments