Αρχική Αθλητικά νέα Ακόμα μια νίκη για Πολύστρατο

Ακόμα μια νίκη για Πολύστρατο

0
Dodekanisos

Με ακόμα μια νίκη συνεχίζει την προσπάθεια του ο Πολύστρατος στον δεύτερο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, αφού νίκησε με 4-2  την Αδελφοσύνη, σε παιχνίδι που έγινε στο ενωσιακό γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα καθώς στο 12΄κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 1-0 με διαγώνιο δυνατό σουτ του Τριπολίτη μέσα από την περιοχή, παρά το γεγονός ότι είχε κόντρα τον άνεμο που φυσούσε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο 33΄ πάλι ο Τριπολίτης βρέθηκε αφύλακτος και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 36΄με διαγώνιο σουτ του Κ. Παπαδόπουλου μείωσαν σε 2-1.

Η εικόνα του παιχνιδιού βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την Αδελφοσύνη να αναζητά την ισοφάριση και ο Πολύστρατος το τρίτο γκολ, το οποίο κατάφερε να το σημειώσει στο 64΄ με διαγώνιο σουτ του Παπαβασιλείου και αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δεξί δοκάρι και μετά κατέληξε στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις(92΄) του αγώνα και ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεζαν ψηλά για να φτάσουν στην ισοφάριση, οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και ο Χαριλάου με άψογο πλασέ πέτυχε το 4-2.

Διαιτησία Κάζας-Τσιβίτης-Αναστασόπουλος

ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Ερνίκιολης, Αναστασιάδης(80΄Κοιλιάς), Καλλιώρας, Χατζηκαλημέρης, Χωρίτης, Μπακαρής, Τριπολίτης(86΄ Χατζηδημητρίου), Κωστίδης, Παπαβασιλείου(71΄Χαριλάου), Χατζημιχαήλ, Γεωργαλλής.

ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Σκαρπέτης, Ζαμαντάκης, Τοπάλ, Λιούρας, Ζαράρης, Τσιριγώτης(86΄Εμίρογλου), Αποστόλου(71΄λ.τ. Αμπντούλ), Πρωτόπαπας, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Μ., Γουλίτσας(74΄Λυκοπάντης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments