Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Αίτημα στην ΕΠΟ για παράταση!

Αίτημα στην ΕΠΟ για παράταση!

2
diakofotis kos
Dodekanisos

Νέα εξέλιξη στο θέμα των εξ’ αναβολής αγώνων της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου! Το news12 μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Ένωσης του νομού μας Παναγιώτη Διακοφώτη, ενημερώθηκε πως η ΕΠΣΔ, έκανε αίτημα προς την Ελληνική Ομοσπονδία, ζητώντας παράταση στην γνωστοποίηση του πρωταθλητή της. Συγκεκριμένα, ζητάει να γνωστοποιήσει τον πρωταθλητή της στην Ομοσπονδία, μέχρι και στις 2 Μαίου (αντί στις 20 Απριλίου που ισχύει τώρα). Σε περίπτωση που το αίτημα γίνει αποδεκτό, τότε αλλάζουν τα δεδομένα για τα πέντε εξ’ αναβολής παιχνίδια της Α’ Κατηγορίας μιας και ανάβει το πράσινο φως για να διεξαχθούν το προσεχές σαββατοκύριακο και να αναβληθεί η 16η αγωνιστική (κατόπιν συνεννοήσεως και με τα ίδια τα σωματεία). Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντικειμενική δυσκολία για να διεξαχθούν τα παιχνίδια αυτά κάποια Τετάρτη, είναι το ότι ο Ποσειδώνας Καρπάθου λόγω συγκοινωνίας, μπορεί να παίζει Παρασκευή ή Σάββατο. Νεότερα αναμένονται μέχρι και αύριο μιας και η ΕΠΟ θα αποφασίσει αν θα κάνει αποδεκτό το αίτημα της ΕΠΣΔ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
eleni
eleni
9 years ago

στο αιτημα γραψε οτι ηδη χασαμε 2 αγωνιστηκες!για την καρπαθο,για το ουεφα C,και τωρα τρεχετε χωρις να σας φταινε τα σωματεια!κριμα!

Cactus
Cactus
9 years ago

[quote name=”eleni”]στο αιτημα γραψε οτι ηδη χασαμε 2 αγωνιστηκες!για την καρπαθο,για το ουεφα C,και τωρα τρεχετε χωρις να σας φταινε τα σωματεια!κριμα![/quote]
ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ