Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Αγώνας φουσκωτών στη Ρόδο

Αγώνας φουσκωτών στη Ρόδο

0
fouskota2
Dodekanisos
O Ροδιακός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι διοργανώσεις των Πανελλήνιων Αγώνων Ταχυπλόων Φουσκωτών Σκαφών για 7 συνεχείς χρονιές στο νησί της Ρόδου, διοργανώνει και φέτος ένα τέτοιο σημαντικό αγώνα, στις 19 & 20 Μαΐου 2012. Ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στο οποίο πολύς κόσμος θα μπορέσει να απολαύσει το πλούσιο θέαμα που προσφέρουν αυτού του είδους οι αγώνες.
Είναι άλλη μια σημαντική διοργάνωση από το Ρ.Ο.ΤΑ.  για τον μηχανοκίνητο ναυταθλητισμό της χώρας μας.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξεκινάει και φέτος για 8η συνεχή χρονιά από την Ρόδο και θα συνεχισθεί στις 2 & 3 Ιουνίου στην Κω και 15  – 16 Σεπτεμβρίου στα Χανιά. Οι αγώνες ταχυπλόων σκαφών προσφέρουν συναρπαστικό θέαμα και το Πρωτάθλημα αναβαθμίζεται συνεχώς. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση TV4 σε όλα τα Δωδεκάνησα με εικόνα από ελικόπτερο, αλλά και μέσα από τα σκάφη.
Τις προηγούμενες χρονιές, το μοναδικό τηλεοπτικό υλικό του αγώνα της Ρόδου προβλήθηκε από τις συχνότητες του συνδρομητικού ΝΟVA, αλλά και ανασκόπηση του Πρωταθλήματος προβλήθηκε από την ΝΕΤ. Για την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ρ.Ο.ΤΑ. έχει εξασφαλίσει την αναμετάδοση του αγώνα της Ρόδου απο την ΕΡΤ 3 την Πέμπτη 24 Μαίου 2012. Στόχος των διοργανωτών είναι η προβολή του πραγματικά συναρπαστικού αυτού sport, σε όσο το δυνατόν περισσότερους τηλεθεατές, σε μια χώρα σαν την δική μας που περιβάλλεται από Θάλασσα & τα υδάτινα sport βρίσκουν τον ιδανικό στίβο για να αναπτυχθούν. Μεγάλος χορηγός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος αλλά και του Ροδιακού Ομίλου θα είναι για 3η συνεχή χρονιά η εταιρία Φουσκωτών Σκαφών Viper του κ. Κοστάμπαση Σπύρου, ο οποίος σε αυτή την πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο στηρίζει τις διοργανώσεις των αγώνων! Προσβλέποντας σε μία συναρπαστική αγωνιστική περίοδο η οργανωτική επιτροπή του Ρ.Ο.ΤΑ. εύχεται σε συνδιοργανωτές & αθλητές κάθε επιτυχία.

{youtube}Az5HXxnfU-o{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments