Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αγκάλιασε την παραμονή ο Νηρέας

Αγκάλιασε την παραμονή ο Νηρέας

0
Dodekanisos

Χάρις σε ένα γκολ του Κοβάτσι στις καθυστερήσεις, ο Νηρέας επικράτησε με 2 – 1 της Δήμητρας Δαματριάς και έκανε ακόμα ένα πολύ αποφαστικό βήμα για να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.
Οι φιλοξενούμενοι πάντως εμφανίστηκαν να καλύτεροι στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου μάλιστα άνοιξαν το σκορ στο 40′ πλασέ του Ντουλάϊ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή. Οι παίκτες του Γιώργου Σαββιδάκη ευτύχησαν να ισοφαρίσουν με το ξεκίημα της επανάληψης (στο 48′) με σουτ του Καρίνου μέσα από την περιοχή. Αυτό το γκολ βοήθησε τους γηπεδούχους να παίξουν με καλύτερη ψυχολογία στη συνέχεια και τελικά δικαιώθηκαν στις καθυστερήσεις με το τέρμα που σημείωσε ο Κοβάτσι (2 – 1).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Αχιολάς, Κυριακίδης). Στο 60′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιαννικάκης για αντικανονικό μαρκάρισμα. Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 80′ όταν αποβλήθηκε και ο Καρίνος.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΝΗΡΕΑΣ: Κεβάνι, Καρίνος, Φ. Ζούρδης (71′ Ντελλάκης), Μ. Ζούρδης (80′ Φίλιππος), Α. Σαββάκης, Κ. Σαββάκης, Παπανικόλας (65′ Μπούτσκα), Μάργαρης, Παπακωνσταντής, Σινάνι, Κοβάτσι
ΔΗΜΗΤΡΑ: Ζώης, Θεουλάκης, Τσίγκρηλας, ΝτουλάΪ, Γιαννικάκης, Σώτα (75′ Μάκρας), Α. Σαϊτης (91′ Εξαδάκτυλος), Χ. Σαίτης, Γρηγοριάδης (65′ Κοστιού), Καστρινάκης, Αυγενικού (50′ Γ. Πηδιάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments