Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Αγκαλιά με τον τίτλο ο Σταυρός!

Αγκαλιά με τον τίτλο ο Σταυρός!

0
stavros endekada
Dodekanisos

Σε ένα ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι ο Σταυρός Καλυθιών με σπουδαία απόδοση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 1-3 του Κωακού αθλητικού ομίλου Φιλίνος και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος ( οι δύο ομάδες θα παίξουν άλλες δύο φορές μεταξύ τους πάντως). Η ομάδα μας αν και βρέθηκε να προηγείται με 1-0 απ’ το 5ο λεπτό δεν έπιασε καλή απόδοση και δίκαια ηττήθηκε απ’ την ομάδα της Ρόδου. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενες αφού ο Παρχαρίδης απέβαλε στο 75’ την Βαγιανού για άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα.

Εικόνα
Η ομάδα της Δήμητρας Αυγούλη ξεκίνησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε μόλις στο 5’ να πάρει προβάδισμα με Ιντζιρλή αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Σταυρός κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα με σουτ της Τσικούρη από πλάγια θέση στο 12ο λεπτό και στην συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την Αποστολοπούλου να κρατά σε 2-3 περιπτώσεις το 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και παρόλο που ο Φιλίνος προσπάθησε να πιέσει για να πατήσει την αντίπαλη περιοχή, ο Σταυρός είχε την έλεγχο και κατάφερε στο 62ο λεπτό να πάρει προβάδισμα σκορ από υπέροχη ατομική ενέργεια και όμορφο πλασέ της Αξιώτη που ήταν η κορυφαία του αγώνα.

Μάλιστα ένα τέταρτο πριν το τέλος από αυτογκόλ ο Σταυρός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 και παρότι η ομάδα της Ρόδου έμεινε με δέκα αθλήτριες (αποβλήθηκε η Βαγιανού για άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς την ώρα του πανηγυρισμού) ο Φιλίνος δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ.

Κορυφαίες
Καλύτερη του αγώνα η Αξιώτη ενώ πολύ καλές απ’ τις νικήτριες ήταν και οι Τσικούρη και η νεαρή Ντελλάκη. Απ’ τον Φιλίνο προσπάθησαν οι Σταμόγλου, Γιμελά (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο), Λαλλά και όσο είχε δυνάμεις και η Νικολοπούλου.

Διαιτησία
Καλή η διαιτησία του Παρχαρίδη και των βοηθών Μαρίνου και Γιαμούζη.

Οι συνθέσεις
Φιλίνος: Αποστολοπούλου, Νικολοπούλου, Χοχλαστού, Γερασίμου, Ιντζιρλή, Ντέλιου, Λαλλά, Κάππα, Σταμόγλου, Γιμελά, Κορκή

Σταυρός Καλυθιών: Μόσχου, Βαγιανού, Τομάζου, Κιόττου, Ζούρδη, Ντελλάκη (82’ Στεργιοπούλου), Παυλίδου, Μαλλιάκα, Αξιώτη, Τσικούρη, Παπαμιχαήλ

πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments