Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρόκριση και για τον Διαγόρα

Πρόκριση και για τον Διαγόρα

0
diagoras orfeas3
Dodekanisos

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου εξασφάλισε ο Διαγόρας, κερδίζοντας στο Δημοτικό Στάδιο τον Ορφέα με 3 – 0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο 29’ από σέντρα του Παλάζη ο Ερνίκιολης δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας που πέρασε πάνω από τα χέρια του και ο Καστρουνής με πλασέ στην κενή εστία έδωσε προβάδισμα στον Διαγόρα.
Στο 55’ ο Ξύπας πάσαρε στον Καστρουνή και αυτός στον ολομόναχο στη μικρή περιοχή Ζουρούδη. Ο τελευταίος πλάσαρε τρεις φορές με τον Ερνίκιολη να αποκρούει ισάριθμες, την τελευταία σε κόρνερ. Εκτέλεσε ο Παλάζης, ο Καστρουνής έκανε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι πριν απομακρυνθεί σε νέο κόρνερ. Ο Παλάζης ήταν και πάλι ο εκτελεστής, ο Ζουρούδης πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ! Στο 83’ ο Ξύπας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, προσποιήθηκε και με ένα συρτό σουτ νίκησε τον Ερνίκιολη για το 2-0. Στο 90’ ο Ζουρούδης δέχθηκε την πάσα του Καστρουνή, έφυγε μόνος απέναντι στον Ερνίκιολη και τον πλάσαρε εύστοχα «γράφοντας» το τελικό 3-0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς και «βοηθοί» του ήταν οι Σταυρούλης και Αχιολάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπεκιάρης, Τσελεπίδης, Κουλούμπρης (31’ λ.τ. Ξύπας), Μηχάι, Λαμάι (71’ λ.τ. Τριανταφυλλίδης), Σαλαμαστράκης, Πεταυράκης, Επιφάνης, Καστρουνής, Ζουρούδης, Παλάζης (57’ Τσοπανάκης)
ΟΡΦΕΑΣ: Ερνίκιολης, Γεωργιάδης, Οσάφι, Μανδαλιός (3’ λ.τ. Γαλουζής), Στόϊος, Γκρέμσι, Αμπελάς, Κουλουριώτης (80’ Σκιαθίτης), Κιάρι, Ροδίτης, Ζωάννου (61’ Τσικούρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments