Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Αγκαλιά με την πρόκριση και η Κ 16 της ΕΠΣΔ

Αγκαλιά με την πρόκριση και η Κ 16 της ΕΠΣΔ

0
Dodekanisos

Τη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη πραγματοποίησε η Μικτή ομάδα Νέων (Κ 16) της ΕΠΣΔ η οποία επικράτησε εύκολα και του αντιστοίχου συγκροτήματος της Χίου στο γήπεδο της Σύρου και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση μια αγωνιστική πριν από το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος προεπιλογής των Εθνικών ομάδων που πραγματοποιείται στη Σύρο. Η Μικτή μας θέλει στο τελευταίο της παιχνίδι την Παρασκευή με αντίπαλο την ΕΠΣ Λέσβου, ισοπαλία ή νίκη για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και να πάρει το εισιτήριο. Στην 1η θέση θα τερματίσει όπως και να έχει η ΕΠΣ Κυκλάδων η οποία έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά.

Στο παιχνίδι με αντίπαλο την ΕΠΣ Χίο, η Μικτή μας ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης και δεν συνάντησε δυσκολίες για να φθάσει στην κατάκτηση της νίκης. Δυο γκολ σημείωσε ο Αναγνώστου και από ένα οι Παπασταματίου και Μυξολούφης. Μέσα στους πρωταγωνιστές συμπεριλαμβάνεται αναμφίβολα και ο Ρουτζιέρης ο οποίος ήταν μέσα σε όλα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες (αποκορύφωμα δυο δοκάρια) για να χρηστεί ο ίδιος σκόρερ και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Σημειώνεται επίσης ότι πολύ καλός ήταν και ο Κοντός ο οποίος είχε και δυο δοκάρια.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιώργος Βλουτέλλης και «βοηθοί» του ήταν οι Ανδριάνα Μπαλιάκα και Θεοδώρα Τσογγάρη. Και οι τρεις τους είναι από τον Σύνδεσμο Διαιτητών της Λέσβου.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΕΠΣΔ: Ήλιος (64’ Ορφανός), Συρίμης, Παπασταματίου (64’ Σαλπιγκτίδης), Σταματούλας, Καραμανώλης, Κότζα, Κοντός, Μαγκούλιας (56’ Κορνάρος), Μυξολούφης (56’ Θύμιο), Ρουτζιέρης, Κουλλόλι (41’ Αναγνώστου)
ΕΠΣΧ: Καββάδας, Νορέτσι (56’ Ρουφάνης), Ντεντάϊ (56’ Μπενοβιάς), Μουτσάτσος, Δελερές, Ντέντα (21’ Καραμανλής), Άγκο (56’ Αμπαζής), Κλαδιάς, Ψύχας, Κακούσιος (28’ Παλάσκας), Γαντζούδης

φωτογραφία: sportcyclades24.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments