Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αφάνταστη ταλαιπωρία!

Αφάνταστη ταλαιπωρία!

0
mikti paidon
Dodekanisos

Μια μικρή Οδύσσεια ήταν το ταξίδι της αποστολής των παιδιών των Μικτών μας ομάδων που αναχώρησαν χθες από το νησί μας με προορισμό την Χαλκίδα.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι νεαροί ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές τους Θεόδωρο Θεοδώρου, Γιώργο Μποσγανά και τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ Μιχάλη Αδαμάκη επρόκειτο να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο της Ρόδου χθες το απόγευμα στις 5.30. Όμως με τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή μας, το αεροσκάφος αναχώρησε για την Αθήνα μετά από πέντε ώρες, στις 22.00, και ακολούθησε το ταξίδι για την Χαλκίδα με λεωφορείο με αποτέλεσμα η αποστολή να φτάσει στο ξενοδοχείο μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Ωστόσο μεγαλύτερη ταλαιπωρία υπέστη ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την Λέρο Πέτρος Καμπόσος, ο οποίος δεν ταξίδεψε χθες λόγω των κακών καιρικών συνθηκών αλλά σήμερα αναχώρησε νωρίς το πρωί από το νησί με το καράβι για την Κω και το μεσημέρι πέταξε για την Αθήνα. Στην συνέχεια με ταξί έφτασε το απόγευμα στην Χαλκίδα όπου ενσωματώθηκε με την αποστολή. Ο Καμπόσος έχασε την σημερινή πρωϊνή προπόνηση της ομάδας αλλά αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Τα παιδιά θα αγωνιστούν αύριο το πρωί στις δέκα η ομάδα των Παίδων και στις 12.οο η ομάδα των Νέων. Θέλουμε να πιστεύουμε πως η επιστροφή της αποστολής αύριο το απόγευμα δεν θα αντιμετωπίσει την ίδια ταλαιπωρία από την αναχώρηση.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments