Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Αντίμαχος «φρέναρε» τον Διαγόρα

Ο Αντίμαχος «φρέναρε» τον Διαγόρα

4
diagoras pastida
Dodekanisos

Δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα από το παιχνίδι της Κω ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν σήμερα με 2 – 1 από τον Αντίμαχο σε παιχνίδι που έγινε για την 20η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ήταν μια ιστορικής σημασίας νίκη για τους γηπεδούχους οι οποίοι πιστοποίησαν ότι βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο το τελευταίο διάστημα. Σημειώνεται ότι ο «γηραιός» αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου που κρίθηκε στα χαρτιά, είχε να χάσει από τις 3 Νοεμβρίου. Τότε είχε ηττηθεί από τον Ιάλυσο στο «Οικονομίδειο» με 1 – 0.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν νωρίς νωρίς να προηγηθούν με 2 – 0 αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο τους. Το 1 – 0 έκανε ο Ατσαλάκης με κεφαλιά στο 4’ και το 2 – 0 ο Χατζησεβαστός με πλασέ. Ο Διαγόρας «απάντησε» άμεσα με πέναλτι του Ζουρούδη στο 26’ μειώνοντας σε 2 – 1. Την εσχάτη των ποινών έδωσε ο διαιτητής μετά από το χέρι του Βακουφτσή μέσα στην περιοχή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φραγκιαδάκης (Μαρίνος, Κρικόγλου) ο οποίος στο 80’ απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Καραγεωργίου για διαμαρτυρία.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Συνεσίου Ν. (31′ λ.τ. Φορτσέτι), Τσατσακλάς. Χατζησεβαστός Χ, Βακουφτσής (Μποϊλής), Ζιώγας, Συνεσίου Γ. ( 71′ Φεσσάρας), Χατζησεβαστός Σ, Μπεκιρλάρι, Μπίλλης , Ατσαλάκης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπεκιάρης (40′ Σκυλλάς),, Τσελεπίδης, Σαλαμαστράκης, Καραγεωργίου, Κουλούμπρης, Μιχάϊ (25′ Πεταυράκης), Μαΐλης, Επιφάνης (61′ Χατζηπέτρος), Ξύπας, Ζουρούδης, Μπαούρης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
alkis
alkis
10 years ago

paidia pame limani na ypodextome thn oma mas .xaxaxaxaxaxaxax

goal
goal
10 years ago

Aυτα ειναι…αμα ξερναει ολοκληρη ομαδα με τα κολοκαραβα και μετα απο 1-2 ωρες πρεπει να παιξεις αυτα παθαινεις….Ευτυχως δεν εχει αλλα τετοια ταξιδια.Ασε που ουσιαστικα δεν ειχε να κερδισει η να χασει τιποτα ο διαγορας…μονο το σερι χαλασε.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ
ΕΦΙΑΛΤΗΣ
10 years ago

alki isxiei ti limani???ekei tha eimai na se perimeno—-MPETOVLAKA THA MAS DEIS STA BARAZ

sos6
sos6
10 years ago

[quote name=”ΕΦΙΑΛΤΗΣ”]alki isxiei ti limani???ekei tha eimai na se perimeno—-MPETOVLAKA THA MAS DEIS STA BARAZ[/quote]
ase ta sykalakia krymena piso apo ma othoni