Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ζητούν τον κυπελλούχο στις 15 Μαρτίου!

Ζητούν τον κυπελλούχο στις 15 Μαρτίου!

4
kipello
Dodekanisos

Ένα καθόλου κατά τα άλλα παράξενο έγγραφο έφτασε στα γραφεία της ΕΠΣΔ, σύμφωνα με πληροφορίες, από την ΕΠΟ, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει να της έχει κοινοποιηθεί ο Κυπελλούχος Δωδεκανήσου μέχρι τις 15 Μαρτη!!!!!
Το έγγραφο έφερε αναστάτωση στην προσωρινή διοίκηση της ΕΠΣΔ η οποία ξεκίνησε αγώνα δρόμου και σύμφωνα με πληροφορίες ζητάει από τις ομάδες να παραιτηθούν εγγράφως του δικαιώματος να αγωνιστούν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας και έτσι ο τελικός θα διεξαχθεί αργότερα χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιες ομάδες δεν θέλουν να συνεχίσουν αλλά ο ΠΑΣ Ασκληπειού αν στεφθεί κυπελλούχος επιθυμεί να συνεχίσει στον θεσμό, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Όπως είναι γνωστό η διοίκηση της ΕΠΣΔ εξυπηρέτησε τις ομάδες για τους αγώνες του πρωταθλήματος και έμειναν πίσω τα παιχνίδια του κυπέλλου με αποτέλεσμα να μην γίνει ορισμός του τελικού, ως είθισται, για τις 7 Μαρτη, ημέρα της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα. Εμείς ερωτάμε και εσείς απαντάτε κύριοι της ΕΠΣΔ. Πράγματι σας έχει αποστείλει τέτοιο έγγραφο η ΕΠΟ. Πράγματι ζητάτε από τις ομάδες να παραιτηθούν του δικαιώματος να αγωνιστούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας? Πράγματι οι ομάδες ενδιαφέρονται μόνο για τους αγώνες μπαράζ ανόδου και απαξιούν το κύπελλο? Γιατί ο τελικός κυπέλλου δεν ορίστηκε όπως και άλλες χρονιές για τις 7 Μαρτίου? Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσουν τα πράγματα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Δωδεκανήσου!!

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mitsos
Mitsos
10 years ago

eiste kai neoi kai thelete na kivernisete koytornithia blimata elleiinoi asxeta katakathia tis koinonias eiste tipota allo

aera.....
aera.....
10 years ago

stilte ton ialiso…….xaaaxaaxaaxaxxax

FOIVOS
FOIVOS
10 years ago

[quote name=”aera…..”]stilte ton ialiso…….xaaaxaaxaaxaxxax[/quote]
KATSE PRWTA NA DOYME EAN PAS ESY RE MPOYXESA

triantenos
triantenos
10 years ago

Ego leo na steiloume esas afantene gt kanete katapliktiki kerkida!!