Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σοκ στο 90΄!

Σοκ στο 90΄!

0
aekos_ethnikos
Dodekanisos

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου καθώς η Α.Ε Κως αν και ήταν ανώτερη σε όλο το ματς δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλων Καλυθιών που ισοφάρισε με την μοναδική φάση που έκανε στο 90′ με γυριστό σουτ του Μαυρομούστακου.
Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έπαιζαν διστακτικά και δεν υπήρχε καμία φάση περά απο ένα μακρινό σουτ του Μαργαρίτη,ωστόσο η Α.Ε Κως κατάφερε  με κεφαλιά του Μπαρτσελό λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου να προηγηθεί με 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι “βυσσινί” ανέβασαν την απόδοση τους,έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Μαργαρίτη απέκρουσε ο Καραγιάννης και έδειχναν ότι μπορούσαν να κρατήσουν την νίκη κόντρα σε μια ομάδα που δεν απείλησε καθόλου την εστία του Ντιμιτρίεβιτς,αλλά ο Μαυρομούστακος είχε άλλη άποψη.Στο 90′ ο Κατσιδώνης έκανε την σέντρα απο δεξιά ο επιθετικός των Καλυθιών βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι και με γυριστό σουτ έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Καλύτεροι απ’την Α.Ε Κω οι Μαργαρίτης,Σταματίου,Μαριάς και Κουρζής ενώ απ’τον Απόλλων Καλυθιών ξεχώρισαν οι Μαυρομούστακος,Καραγιάννης και Κατσιδώνης.
Διαιτητές:Πατσιόπουλος, Γεωργιόπουλος, Πλάτσης
Α.Ε Κως:Ντιμιτρίεβιτς,Δραμουντανής(92’Μάμμης),Μαριάς,Κουρζής,Ζαμάγιας,Μαργαρίτης,Φορτσέτι,Φυτάς,Σταματίου(84′ Δουλγεράκης),Μπαρτσελό,Αγγελόπουλος(89′ Πης)
Απόλλων Καλυθιών:Καραγιάννης,Στάθης(88′ Τσίττας),Μάκρας,Κατσιδώνης,Κίτσος,Γεωργαλλής,Δημητράς,Μουτσοντέμι,Κεπέρης(76′ Ορφανός Α.),Μαυρομούστακος,Αττίτης

πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments