Αρχική Στήλες Απόψεις Λάβε υπ οψιν σου τις προειδοποιήσεις των άλλων, για το καλό σου...

Λάβε υπ οψιν σου τις προειδοποιήσεις των άλλων, για το καλό σου .Εσύ μην τους προειδοποιείς…

0
Dodekanisos

Ο Χάρης Παπάζογλου όταν ήταν  προπονητής στον Κολοσσό , είχε κάνει ένα βασικό λάθος, στο τέλος της συνεργασίας τους. Ενώ ήξερε ότι θα τον απολύσουν δεν πήγε να παραιτηθεί.
Η ιστορία διδάσκει, σε Κολοσσό και Σφαιρόπουλο ; Φαντάζομαι πως ναι .Ο κάθε  προπονητής,  γνωρίζει ότι πιο κερδισμένος θα είναι αν παραιτηθεί , παρά αν απολυθεί.
Αυτή την στιγμή , υπάρχει μια αναβλητικότητα στις αποφάσεις τους. Ίσως περιμένουν την κατάλληλη στιγμή
 Κάποτε μια γνωστή αθλήτρια του στίβου,  κατάλαβε ότι η προσωπική σχέση με τον άνδρα των ονείρων της, δεν θα είχε ευτυχή συνέχεια, αφού η συμπεριφορά του συντρόφου της, έλεγε ότι αργά η γρήγορα θα της ζητούσε να χωρίσουν.
 Έκανε πέτρα την καρδιά της και αποφάσισε αυτή να δώσει τέλος στη σχέση, με ένα απλό τηλεφώνημα. Γιατί ήξερε τα υπέρ και τα κατά της απόφασης. Ήξερε ότι σε μια σχέση, προηγείται η αξιοπρέπεια και η προσωπική της αξία.
Αλλά γνώριζε και ποια είναι η τελευταία ερώτηση που θα της κάνει, ο κάθε άνδρας στο πρώτο τους ραντεβού, πριν ξεκινήσει μια νέα σχέση μαζί του, Γιατί χώρισες με τον προηγούμενο ;
 Υπενθυμίζω στους προπονητές ότι είναι προτιμότερο , η τελευταία ερώτηση της πρώτης συνάντησης των παραγόντων της ομάδας που θα ενδιαφερθούν γι αυτούς, να είναι ¨γιατί παραιτήθηκες ;» και όχι ¨γιατί σε απέλυσαν ;¨

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments