Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Σκεφτόμαστε να αποχωρήσουμε!»

«Σκεφτόμαστε να αποχωρήσουμε!»

2
evagoras logo
Dodekanisos

Ευθείες βολές προς τον διαιτητή του αγώνα (Πολύστρατος – Ευαγόρας) κ. Καραγιάννη καθώς και τον παρατηρητή διαιτησίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης καταγγέλει με ανακοίνωση που έξεδωσε η διοίκηση του Ευαγόρα. Για την ιστορία η ομάδα των Λαέρμων επικράτησε με 2-1 με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Αναλυτικά.

«Διαμαρτυρία / Καταγγελία
Ο Α.Ο. Ευαγόρας Ρόδου διαμαρτύρεται – καταγγέλει με αποδέκτη κάθε αρμόδιο, τον διαιτητή του αγώνα Πολύστρατος – Ευαγόρας που έλαβε χώρα στις 17/12/2016 στο Ενωσιακό γήπεδο, κ. Καραγιάννη Κωνσταντίνο, για αλλοίωση του αποτελέσματος. Συγκεκριμένα στο 95ο λεπτό και ενώ το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 1-1, σε φάση στην περιοχή της ομάδας μας υπέδειξε αρχικά κόρνερ και έπειτα αλλάζοντας την απόφαση του, έδωσε πέναλτι υπέρ της αντίπαλης ομάδας. Αυτό που μεσολάβησε για να αλλάξει την απόφαση του ήταν ότι τον πήραν «καροτσάκι» οι ποδοσφαιριστές του Πολύστρατου προπηλακίζοντας και εξυβρίζοντας τον χωρίς όμως να αποβάλλει κανέναν! Το αποκορύφωμα ήταν η απόφαση του να μην σημειώσει οτιδήποτε το μεμπτό στο φύλλο αγώνος. Εκτός των άλλων ο προπονητής της ομάδας μας Αντώνης Αχιολάς, μετά τη λήξη της αναμέτρησης χτυπήθηκε από παίκτες του Πολύστρατου τη στιγμή που θέλησε να συγχαρεί τους αντιπάλους, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παικτών του Ευαγόρα. Ο παρατηρητής Διαιτησίας ήταν παρών – απών, δεν είδε, δεν άκουσε και δεν κατάλαβε τίποτα. Ο δε παρατηρητής αγώνα προς τιμήν του προσπαθούσε να σώσει στην κυριολεξία τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μας από ξυλοδαρμό. Προς έκπληξη όλων, είδαμε και αρκετούς φίλους του Πολύστρατου έξω από τα αποδυτήρια, στον χώρο των διαιτητών, να βρίζουν τους ανθρώπους της ομάδας μας. Οι συγκεκριμένοι πήδηξαν από τα κάγκελα και μπήκαν με το έτσι θέλω στον αγωνιστικό χώρο με άγριες διαθέσεις.
Εμείς κύριοι το ποδόσφαιρο το βλέπουμε διαφορετικά και όχι ως πόλεμο. Η ομάδα μας θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για την αποχώρηση η όχι από το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Δωδεκανήσου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
prasinos
prasinos
7 years ago

Αντε με το καλό Νικολάκι να φύγετε από το πρωτάθλημα να καθαρίσει ο τόπος από τύπους σαν και σενα …..καλα χριστούγεννα και ο αγιος βασίλης να σε βρει σε τουρνουά πόλο

Κακος.
Κακος.
7 years ago

[quote name=”prasinos”]Αντε με το καλό Νικολάκι να φύγετε από το πρωτάθλημα να καθαρίσει ο τόπος από τύπους σαν και σενα …..καλα χριστούγεννα και ο αγιος βασίλης να σε βρει σε τουρνουά πόλο[/quote]
Εσυ κοιτα να φτιαξεις @@@@@@@@@@@@@@@@@@ και να γλειψεις καλα μπας και φας και εσυ τιποτα απο τη Ροδο.