Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Τσίμπησε» βαθμό στα Ζωνιανά!

«Τσίμπησε» βαθμό στα Ζωνιανά!

0
zoniana ialisos
Dodekanisos

Πολύτιμο βαθμό κατάφερε να «τσιμπήσει» η ομάδα του Ιάλυσου στα Ζωνιανά καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον τοπικό Ερμή, σε αναμέτρηση για το πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 4ου ομιλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι την μεγαλύτεροι διάρκεια χωρίς ωστόσο να πετυχαίνει το γκολ σε αυτές τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Αντίθετα ο Ιάλυσος παίζοντας παιχνίδι αντεπιθέσεων κράτησε το μηδέν παθητικό ως την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, με τον Ερμή στα τελευταία λεπτά να πιέζει την άμυνα των «ερυθροκίτρινων» η οποία ήταν πολύ καλοστημένη και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.
Το φιλμ του αγώνα
1′ Πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι για τον Ερμή. Ψηλοκρεμαστό σουτ του Φαμπίνιο έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χειμωνέττου.
2′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή. Ωραία μπαλιά του Τοπούζη στον Σκουτέλη, ο Σκουτέλης τετ-α-τετ αριστερά μέσα στην περιοχή με τον Χειμωνέττο, το σουτ έδιωξε εξ’ επαφής ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου.
4′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Κόψιμο Σταυλά από δεξιά, σουτ του Παπασπύρου μόνος του από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ανδρεαδάκη.
28′ Ακυρώνεται γκολ του Ερμή για οφσάιντ. Μπαλιά του Πουλάκη στον Τοπούζη που σκόραρε με σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή, σηκωμένο ωστόσο το σημαιάκι από τον β΄ βοηθό Μαυραντωνάκη.
38′ Πάσα του Πρωτογεράκη, σουτ του Πασσιαλή από αριστερά, έπεσε και μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία ο Χειμωνέττος.
45′ Σουτ του Σταυλά από δεξιά, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και έφυγε κόρνερ.
56′ Κόρνερ Ανωγειανάκη από αριστερά, ο Χειμωνέττος έδιωξε με γροθιές, γυριστό σουτ του Πασσιαλή μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Χειμωνέττου.
64′ Επικίνδυνο γύρισμα του Παφιάκη από αριστερά για τον Ιάλυσο, δεν βρήκε τη μπάλα ο Αχείμαστος που ήταν αφύλακτος μέσα στην περιοχή.
68′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή. Σουτ του αμαρκάριστου Πουλάκη μέσα στην περιοχή του Ιάλυσου, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Χειμωνέττου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κουναλάκης (Μαυρουδής, Μαυραντωνάκης) όλοι του Συνδέσμου Ηρακλείου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Ανδρεαδάκης, Ταβλαδωράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης (62΄ λ.τρ. Γεωργούλης), Πουλάκης (78΄ Σεχολάρι), Πασσιαλής, Φαμπίνιο, Τοπούζης, Ανωγειανάκης, Σκουτέλης (71΄ Πλουσής Β.)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέτος, Φυλακούρης, Παπασπύρος, Βαλιτζό, Παφιάκης, Σταυλάς (62΄ Λίτσος), Σπάρταλης (80΄ Μόσχος), Χατζηφούντας, Αρχοντούλης, Αχείμαστος, Ρεκλείτης


Φώτο: mpalakritis.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments