Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σαπαλίδης «λαμπρός» τους οδηγεί!

Σαπαλίδης «λαμπρός» τους οδηγεί!

1
sapalidis
Dodekanisos

Ο Σαπαλίδης πέτυχε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χατ – τρικ και οδήγησε τον Απόλλωνα Καλυθιών σε μια ακόμη νίκη, αυτή τη φορά επί της Αθλέτικο Αφάντου με 4-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ατυχία να προχωρήσουν σε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο πεντάλεπτο κάτι που σίγουρα επηρέασε την απόδοση τους. Το σκορ άνοιξε στο 20’ με τον Σπαχιού να γίνεται κάτοχος της μπάλας σε πλεονεκτική θέση και με σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαγεωργίου Κ.Δ. (1-0). Στο 26’ ο Σαπαλίδης ξεκίνησε να σκοράρει. Συγκεκριμένα βρέθηκε στην «καρδιά» της περιοχής της Αθλέτικο και με κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα της Αθλέτικο (2-0). Το ημίχρονο τελείωσε με τους Αφαντενούς να μειώνουν το σκορ (2-1) όταν μετά από κάθετη μπαλιά του Σπανού ο Μπάλα με πλασέ νίκησε τον Κιόττου.
Στην επανάληψη ο Απόλλωνας συνέχισε να κυριαρχεί και στο 69’ ο Σαπαλίδης και πάλι με κεφαλιά έκανε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 79’ με το τρίτο προσωπικό τέρμα του Σαπαλίδη αυτή τη φορά με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Οι παίκτες του Απόλλωνα αφιέρωσαν τη σημερινή νίκη στον Βαγγέλη Πηδιάκη ποδοσφαιριστή της Δήμητρας Δαματριάς. Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Καραγιάννης, Βλάχος και Τσιβίτης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Κιόττου Μ., Τσίττας, Κάλτσης, Κυρίτσης, Τσακίρης (70’ Σταυρής), Ζουρούδης, Σαράντης, Κούρτι (64΄ Αιντενίζ), Σπαχιού (66’ Ταντίκης), Καντιμοίρης , Σαπαλίδης
ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΑΦ.: Παπαγεωργίου Κ.Δ, Παπαγεωργίου Κ.Γ., Μοσχηδιού, Μακρυδημήτρης (5’ λ.τ. Χαμάλης, 70’ λ.τ. Μπακίρης)), Μοσχούς, Ηλίας, Καλογήρου, Λόγγος, Λαουδίκος, Μπάλλα, Γενημαχλελής, Χατζηγεωργίου (1 λ.τ. Σπανός)


Στην παρακάτω φωτογραφία καθιερωμένη “σελφι” των ποδοσφαιριστων του Απόλλωνα μετά την σημερινή νίκη.

apollon selfie

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kotsifas
kotsifas
7 years ago

μου αρέσει που μερικοί που έχουν “περάσει” από τον απολλων κάνανε κ δηλώσεις ότι θα μας πάρουν άνετα!!!!χαχαχαχα