Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έκανε εύκολο το ματς!

Έκανε εύκολο το ματς!

0
foivos antimaxos fasi
Dodekanisos

Σε εύκολη υπόθεση μετέτρεψε σήμερα το απόγευμα ο Φοίβος, το διαφαινόμενο ντέρμπι που είχε να δώσει με τον Αντίμαχο και τελικά νίκησε με 3-0.Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 35΄΄ με 1-0 , δηλαδή πριν να συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα και η συνέχεια έγινε πιο εύκολη απέναντι σε μια ομάδα που έχει ποιότητα. Όταν οι παίκτες του Μιχάλη Πολιά διπλασίασαν τα τέρματα τους η πλάστιγγα έγυρε φυσιολογικά με το μέρος τους, αφού απέκτησαν το ψυχολογικό αβαντάζ και το αγωνιστικό. Από την πλευρά της, η ομάδα της Κω, υπέπεσε σε δύο λάθη που της στοίχησαν και μάλιστα όταν ο Ν. Ορφανίδης βρεθεί σε θέση βολής δύσκολα «συγχωρεί». Ωστόσο οι παίκτες του Γιώργου Σταμάτη δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν να παίζουν επιθετικά αναζητώντας το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, όμως όταν έβγαιναν μπροστά δεν είχαν την συνοχή και το καθαρό μυαλό για να βρουν στόχο, ακόμα και όταν ο Φοίβος από το 67΄έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Καραγεωργίου.
Τα γκολ
1΄ Ο Χατζηκοσμάς εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών, έβγαλε την συρτή σέντρα και ο Ν. Ορφανίδης με κοντινό σουτ πέτυχε το 1-0.
14΄ Μετά από λάθος των αμυντικών, ο Χατζηκοσμάς έβγαλε την μπαλιά δεξιά στον Χαρτοφύλλη που μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ. Η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι αλλά πετάχτηκε σαν βέλος ο Ν. Ορφανίδης και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα 2-0.
69΄ Ο Χατζηκοσμάς έφυγε μερικά μέτρα πίσω από την γραμμή του κέντρου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στην δεξιά πλευρά, κινήθηκε αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με συρτό σουτ σημείωσε το 3-0.
Στο 55΄ ο Βλαδιμίροφ έβγαλε την κάθετη πάσα για τον Πης που ήταν σε θέση οφσάιντ και κινήθηκε για την μπάλα αρχικά, όμως είδε τον συμπαίκτη του Μπεκιρλάρι να βγαίνει από πίσω μόνος του και σταμάτησε. Ο δεύτερος βοηθός κακώς υπέδειξε τον παίκτη του Αντίμαχου οφσάιντ.
Διαιτησία Ατσικνούδας-Βασιλείου-Μπέκας
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος, Ταφάνι, Ορφανίδης Σ., Φελεγκάκης,Θεοδοσίου, Παϊζάνος(86΄Μήτρου), Αξιώτης, Καραγεωργίου, Χαρτοφύλλης(70΄Θαρρενός), Χατζηπέτρος(76΄Τρέχας), Ορφανίδης Ν.
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης, Καράλιαμης(74΄ Κόκκαλης), Ιωαννίδης(82΄Κατσαρός), Συνεσίου, Σωτήρη, Ζιώγας, Μπεκιρλάρι, Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαδιμίροφ, Ατσαλάκης(83΄Μπίλλης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments