Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στην κορυφή ο Ευκλής!

Στην κορυφή ο Ευκλής!

0
euagoras euklis
Dodekanisos

Την κορυφή του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας πάτησε ο Ευκλής για πρώτη φορά φέτος αφού επικράτησε του νεανικού Ευαγόρα εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αυτή η υπεροχή του καρποφόρησε στο 22΄ όταν ο Μπερετούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στην συνέχεια ο Ευαγόρας ανέβασε το ρυθμό του και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου πίεσε την αντίπαλη άμυνα. Αποκορύφωμα ήταν η μεγάλη ευκαιρία που έχασε με τον Πετρά λίγο πριν την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη ο Ευκλής ήταν και πάλι καλύτερος και με τα δύο τέρματα που σημείωσε, «καθάρισε» την υπόθεση νίκη. Στο 78΄ ο Λαθούρης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του ενώ το τελικό 0-3 έγραψε με πλασέ ο νεοεισελθόντας Γεωργαντάς πέντε λεπτά πριν το φινάλε.
Καλή η διαιτησία του κ. Παπαβασιλείου (Μαυρουδής, Μπερδεμπές)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μουχαμεντάνι, Ταρατίτας (40΄ λ.τρ. Πιστόλας), Μανταλιός, Αθανασίου, Τσιτσιρής, Ζαλογιάννης (77΄ Κουντούρι), Πετράς, Βασιλειάδης, Κεπέρης (63΄ Χιντά), Καμπούρης, Μανιάς
ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας Ι. (77΄ λ.τρ. Σαμολαδάς), Κορκίδας, Λαός, Λενιού, Λαθούρης, Σιαναβέλης (60΄ Κώστας), Μαντικός, Καραμανώλης (74΄ λ.τρ. Γεωργαντάς), Μακαρούνας Μ., Χατζηκυριάκος, Μπερετούλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments