Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έφυγε με το διπλό από την Αρχίπολη

Έφυγε με το διπλό από την Αρχίπολη

0
akousilaos parataksi
Dodekanisos

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης κατάφερε να φύγει από την Αρχίπολη ο Ακουσίλαος αφού κέρδισε τον τοπικό Εθνικό με 2-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας.
Η ομάδα του Γιώργου Ξύπα ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με τα δυο γρήγορα γκολ που πέτυχε απέβαλε άγχος παίζοντας ακόμα πιο ελεύθερα. Στο 2΄ ο Παπακωνσταντίνου με πλασέ άνοιξε το σκορ και στο 22΄ ο Καρπάτσης έβαλε αυτογκόλ για να γίνει έτσι το 0-2. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Να σημειωθεί ότι ο κ. Πατσιόπουλος τρεις φορές την κόκκινη κάρτα, από πλευρά γηπεδούχων αποβλήθηκαν οι Τσακίρης Σ. στο 80΄ και Κουφός στο 83΄ ενώ από τους «πράσινους» ο Καραμολέγκος στο 58΄.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Αυγενικού, Αναστασοπούλου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Στελλάς, Τσακίρης Στ, Τσακίρης Γ., Ορφανός, Αλευρόπουλος (80’ Χατζηνικολού), Καρπάτσης (76’ Σαββάκης), Κουφός, Μπαδιεριτάκης, Γιαλλούσης (85’ Μόσχος), Ζαβάρης, Αφαντενός
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κοντογιάννης, Ευθυμίου, Γιορδαμνής, Σάββενας, Καραμολέγκος, Παστός (64’ Χατζηδημητρίου), Τσίγκρηλας (49’ Κουτσουμπάρης), Χουσενάι, Καβουκλής, Τόμσον, Παπακωνσταντίνου (60’ Πηδιάκης)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments