Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στην 4αδα και ο Κλεόβουλος!

Στην 4αδα και ο Κλεόβουλος!

3
pas kleovoulos
Dodekanisos

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης και καλή απόδοση (ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο), έφυγε από το ενωσιακό γήπεδο ο Κλεόβουλος καθώς κέρδισε με 41 τον ΠΑΣ Ασκληπειού. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να φτάνουν στο γκολ πριν να ολοκληρωθεί το ημίωρο του αγώνα αλλά δεν μπορούσαν να έχουν το πάνω χέρι. Οι φιλοξενούμενοι ξεπέρασαν την αρχική πίεση, ισορρόπησαν το ματς και παρά το γεγονός ότι δέχτηκαν γκολ μετά από τέσσερα λεπτά ισοφάρισαν και πίεσαν με την σειρά τους για το δεύτερο γκολ πριν την εκπνοή του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Κλεόβουλος ήταν καλύτερος, έκανε γρήγορα το 1-2 και στην συνέχεια αφού βελτίωσε την απόδοση του διεύρυνε το σκορ και πήρε δίκαια την νίκη. Στο 27΄ στην σέντρα του Ιμεραλιλάϊ, ο Γιαγιάτσιος προσπάθησε να αποκρούσει αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του,1-0. Όμως στο 31΄ ο Κλεόβουλος κέρδισε πέναλτυ από το χέρι του Καρπαθάκη και ο Γεωργαλλής από τα 11μ. ισοφάρισε σε 1-1. Γρήγορα και συγκεκριμένα στο 50΄οι φιλοξενούμενοι από κόρνερ του Γεωργαλλή και κεφαλιά του Αθανασίου πέτυχαν το 1-2. Στο 71΄ ωραίος συνδυασμός Πατσιαούρα-Μαθιού και διαγώνιο σουτ του Γεωργαλλή, 1-3. Από την σέντρα του Γιαγιάτσιου δεξιά, ο Πατσιαούρας με προβολή στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-4. Στο 77΄ από πάσα του Αρχοντούλη, ο Μαθιός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-5. Αποβλήθηκε για διαμαρτυρία στο 84΄ο προπονητής του Κλεόβουλου Δογιάμας Δημήτρης.
Διαιτησία Κόλλιας-Μπερδεμπές-Καρβουνίδης.
ΠΑΣ: Χατζηπέτρος, Κουκουτσέλας(84΄Πεταλάς), Μάκρας, Πιτσουρδάκης, Μελισσάς(54΄Χαρίτος 66΄ λ.τ. Καστανίδης), Καρπαθάκης, Ιμεραλιλάϊ, Μαλάμης, Βακιάνης, Γαϊτάνος, Βλαντιμίροφ
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Λιβισιανός, Γιαγιάτσιος, Διάκουλας, Αρχοντούλης, Α.Συμεωνίδης, Γ.Θ. Συμεωνίδης, Πατσιαούρας(88΄Γ.Κ. Συμεωνίδης), Αθανασίου, Χατζημανώλης, Μαθιός(81΄Γ.Σ. Αναστασιάδης), Γεωργαλλής(86΄ Γ.Μ. Αναστασιάδης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Komenos7
Komenos7
10 years ago

petamena lefta… Apo ekei pou tha eprepe na “skotonontai” me ton Foivo gia tin prwtia, me to zori 4os…

xouligkan
xouligkan
10 years ago

Ούτε 4ος δεν είναι.. είναι 5ος γιατί σε ισοβαθμία με τον ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΤΣΩΝ έχει μία ισοπαλία (1-1) στη λίνδο και μία ήττα (2-1) στα μαριτσά..!!! Άσε που στη βαθμολογία τον έχουν από πάνω..!!!

Tsolias
Tsolias
10 years ago

Xameni xronia