Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Κλείδωσε» τα πλέϊ οφ!

«Κλείδωσε» τα πλέϊ οφ!

0
orfeas apollonas
Dodekanisos

Παρά την μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Απόλλων Καλυθιών απέναντι στον Ορφέα, κατάφερε να πάρει την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που του δίνουν το δικαίωμα να αγωνιστεί να play off. Το παιχνίδι δεν ξεπέρασε την μετριότητα και οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες ήταν λίγες, ενώ και οι δύο είχαν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης για δικό της σκοπό η καθεμία. Τα λάθη και από τις δύο πλευρές ήταν αρκετά με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να μπουν στην περιοχή όπως θα ήθελαν για να φτάσουν στο γκολ. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσίασαν την απόδοση που είχαν σε άλλα παιχνίδια αλλά η εμπειρία του Λευτέρη Μαυρομούστακου τους έδωσε την πολύτιμη νίκη και βρέθηκαν στην πρώτη τετράδα του ομίλου ενώ την ίδια στιγμή παραχωρούσε ισοπαλία στον Αντίμαχο. Το γκολ που έκρινε την συνάντηση σημειώθηκε στο 30΄ όταν ο Κυρίτσης άνοιξε δεξιά για τον Κίτσο κι αυτός αμέσως έβγαλε τη συρτή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί βρέθηκε ο Μαυρομούστακος που με κοντρόλ άδειασε τον αντίπαλο του και από κοντά με σουτ νίκησε τον Μαθιό.
Διαιτησία: Γιακουμάκης Στέργος-Στεφανάκης-Σταυρούλιας.
ΟΡΦΕΑΣ: Μαθιός, Γεωργιάδης, Γαλουζής (75’ λ.τ. Παπαχριστοδούλου), Στόιος, Τσικούρης, Γκρέμσι, Ροδίτης, Ζωάννου, Τσαγγάρης, Μανδαλιός, Μετάι (65’ Σκιαθίτης)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Κουφάλης, Στάθης (33’ λ.τ. Ταντίκης), Κυρίτσης, Σαββούλης, Φυλακούρης, Σκόρπος, Δημητράς (83’ Πιερό), Σταυρής , Τσαλίκης (67’ Κιόττου), Μαυρομούστακος, Κίτσος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments