Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρόσφερε γκολ και θέαμα

Πρόσφερε γκολ και θέαμα

1
ialisos vati fasi
Dodekanisos

Άλλο ένα εύκολο απόγευμα για τον Ιάλυσο έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια και δεν συνάντησαν δυσκολίες για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΑΕΡΑ. Οι «ερυθροκίτρινοι» έδειξαν τις διαθέσεις τους από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα. Ήταν πολύ κινητικοί, έκαναν φάσεις και έδειξαν ότι ήταν το απόλυτο …αφεντικό του παιχνιδιού. Ο Διαγόρας Βατίου προσπαθούσε να απειλήσει κατά διαστήματα με αντεπιθέσεις, με αιχμή του δόρατος τον Παπαδόπουλο που ήταν και ο καλύτερος παίκτης του. Μάλιστα στο 43’ αν δεν έπεφτε πάνω στα πολύ καλά αντανακλαστικά του Κεφάλα, θα είχε σημειώσει ένα πολύ ωραίο γκολ.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 4’ ο Καρπαθάκης «έπιασε» μια βολίδα περίπου τέσσερα με πέντε μέτρα έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι.
Στο 12’ ο ίδιος παίκτης έπαιξε το 1 – 2 με τον Ρεκλείτη και αφού μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά με πλασέ έκανε το 1 – 0.
Στο 19’ο Σπάρταλης έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Δράκος που είχε πλάτη στην εστία, γύρισε το σώμα του και σούταρε όμως ο Αναστασάς κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 28’ ο Διαγόρας Βατίου απείλησε για πρώτη φορά όταν ο Παπαδόπουλος έκανε το φαλτσαριστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 31’ ο Σπάρταλης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και με πλασέ πέτυχε το 2 – 0.
Στο 38’ από κόντρα της μπάλας, έφυγε μόνος του αμαρκάριστος ο Δράκος αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων που «διάβασε» τη φάση, τον έκλεισε πολύ σωστά και απομάκρυνε τη μπάλα με τα πόδια.
Στο 43’ ο Παπαδόπουλος έκανε ένα πολύ ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Κεφάλας έπεσε στη αριστερή του γωνία και έκανε μια πραγματικά εντυπωσιακή απόκρουση.
Στο 47’ ο Δράκος ενώ ήταν μόνος του σχεδόν στο ύψος του πέναλτι έκανε την κεφαλιά αλλά ο Αναστασάς και πάλι μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 55’ ο Σπάρταλης έκανε τη διαγώνια σέντρα σουτ και ο Δράκος με προβολή σχεδόν πάνω από τη γραμμή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3 – 0.
Στο 70’ ο Αμπελάς «έπιασε» το καλοζυγισμένο σουτ σχεδόν από το ύψος της περιοχής όμως ο Αναστασάς έπεσε ωραία στη γωνιά του και απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 84’ ο Σταυλάς πήρε κάθετα τη μπάλα από τον Ντέμκολλι, προχώρησε και σούταρε δυνατά νικώντας τον Αναστασά που έπεσε μεν σωστά αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει (ίσως να βρήκε λίγο τη μπάλα). Έτσι έγινε το 4 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Διακρίθηκαν από τον Ιάλυσο οι Καρπαθάκης, Παφιάκης και Σπάρταλης. Άρεσαν από τον Διαγόρα Βατίου οι Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος και ο Αναστασάς παρά τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Μαριέττα Φιλιππάκου (Βούλγαρη, Γκίντα Σουδάν)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Πανόπουλος (46’ λ.τ. Σταυλάς), Μαριάς, Ρεκλείτης, Σπάρταλης, Καρπαθάκης, Κρομμύδας, Παφιάκης, Δράκος (65’ Ντέμκολλι), Αμπελάς (73’ Αλαχούζος)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Γιαννακόπουλος, Ι. Ζωάννου, Μοσχής (77’ Κόττορος), Ζωάννου, Ζερβός, Ντόστι (69’ Χατζησάββας), Ζουρούδης (73’ Ζαχαριάς), Παπαδόπουλος, Παπουρδάνος, Φτάκλας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Komenos7
Komenos7
10 years ago

A-N-O-D-O-S