Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη – παραμονής για την Ομόνοια

Νίκη – παραμονής για την Ομόνοια

0
omonoia
Dodekanisos

Παρά την αρχική ψυχρολουσία όπου δέχθηκε μόλις στο 3’ γκολ και έμεινε πίσω στο σκορ, η Ομόνοια Γενναδίου κατάφερε να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της στη συνέχεια και να φθάσει τελικά σε μια άνετη με σκορ 5 – 1 σε βάρος της Θύελλα Πυλώνας. Το «τρίποντο» αυτό δείχνει ουσιαστικά την ευκαιρία στην ομάδα της Ομόνοιας να εξασφαλίσει την παραμονή της και να νιώθει σαφώς πιο άνετα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν γρήγορα το αρχικό σοκ με το γκολ που δέχθηκαν στο 3’ από τον Γκίπι και στη συνέχεια επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους. Στο 33’ ο Μασάδο με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1 – 1 και στο 44’ ο ίδιος παίκτης με ατομική προσπάθεια και πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2 – 1). Στο 48’ ο Ι. Στ. Πιζήμολας με πλασέ πέτυχε το 3 – 1 και στο 62’ ο Καρασάββας με ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1. Στο 67’ η Θύελλα έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ όταν ο Κατσούλης αστόχησε από τα έντεκα βήματα και στο 78’ ο Στ. Ι. Πιζήμολας αφού απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του (και τον τερματοφύλακα), διαμόρφωσε το τελικό 5 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στέργος Γιακουμάκης (Γεωργάς, Παρτσακουλάκης)
Ξεχώρισαν από την Ομόνοια οι Στ. Ι. Πιζήμολας, Μασάδο και Σκ. Μπαϊράμης.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Νικήτας, Κ. Γ. Χατζηκώστας Κ. Α. Χατζηκώστας, Στ. Σπ. Πιζήμολας, Σκ. Μπαϊράμης, Κωνσταντόπουλος (72’ Ι. Κλημαντής), Στ. Μπαϊράμης, Π. Καρασάββας (74’ Ι. Βελίδης), Μ. Κρητικός (63’ Αντ. Βενετσιάνος), Μασάδο, Στ. Ι. Πιζήμολας
ΘΥΕΛΛΑ: Ρεκούνας, Ψαρός (52’ Γιαννούρης), Κουφός, Τραχανάς, Χαμιτάϊ, Βασιλάκης, Χατζημανώλης, Ζόλταν, Κατσούλης, Γκίπι (61’ Γκανιάτσας), Προβιάς (83’ Αφαντενός)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments