Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Συγκίνηση στα Κοσκινού!

Συγκίνηση στα Κοσκινού!

1
poseidonas papakalodoukas
Dodekanisos

Τις …διαφορές του με τον Εθνικό Αρχίπολης για την πρωτιά στον όμιλο θα λύσει την επόμενη αγωνιστική ο Ποσειδώνας! Η ομάδα της Καρπάθου απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στα Κοσκινού απέναντι στον Διγενή και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας έχουν δυο βαθμούς περισσότερους από τον Εθνικό που την ίδια ώρα περνούσε νικηφόρα από τις Φάνες. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και είχαν μια καλή ευκαιρία στο 12’ με τον Παγκράτη για ανοίξουν το σκορ, όμως το πλασέ που επιχείρησε ήταν άστοχο. Από εκεί και πέρα, ο Ποσειδώνας ανέβασε στροφές και έδειξε να είναι πιο κινητικός. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και δημιούργησε μέσα σε ένα περίπου τέταρτο, τέσσερις φάσεις για να σκοράρουν. Από εκεί και πέρα όμως η ομάδα του Κοσκινού ισορρόπησε και δημιούργησε μια σημαντική ευκαιρία στο 75’ με τον Καρελλά να πλασάρει σε κενό τέρμα άουτ! Ο Ποσειδώνας είχε την καλύτερη του ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο τερματοφύλακας Μανωλάγκας είχε κατεβάσει ρολά και έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση. Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του ματς η διοίκηση και ο προπονητής του Ποσειδώνα τίμησαν τη μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Παπακαλοδούκα με τους ανθρώπους του Διγενή να χειροκροτούν την κίνηση αυτή που τιμά με τον καλύτερο τρόπο έναν παντοτινά δικό τους άνθρωπο.
Από τον Διγενή ξεχώρισαν οι Σκούρας, Μανωλάγκας, Αττιτής και ο Κυριαζής για όσο αγωνίστηκε ενώ από τον Ποσειδώνα οι Σπανός Μ., Τσαβέλης, Μαντινάος και Μικροπανδρεμένος. Καλή η διαιτησία του Παπαγιαννίδη και των βοηθών του Σάββενα και Γεωργά.
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Καργάκος, Κυπριώτης, Σκούρας, Ζαχαριάς, Χατζηνικόλας (62’ Παπασταμάτης), Κυριαζής (72’ Καρελλάς), Ευαγγέλου (83’ Πατρού), Παγκράτης, Αττιτής, Κώτης
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης, Μικροπανδρεμένος (83’ Χριστοδούλου), Φουντής, Καουκάκης, Χατζημανώλης, Μαντινάος, Τσαβέλης, Ρενάτο, Σπανός Μ., Πανάρετος, Χαλκιάς (46’ Σταυριανός)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus
Cactus
10 years ago

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ