Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άλλη μια εύκολη νίκη…

Άλλη μια εύκολη νίκη…

0
foivos doksa
Dodekanisos

Άλλη μια εύκολη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Φοίβος Κρεμαστής. Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη …φιλοδώρησε με πέντε τέρματα την Δόξα Ψίνθου την οποία και κέρδισε με το ευρύ 5 – 0 στο γήπεδο του. Οι γηπεδούχοι άργησαν να βρουν τον καλό τους ρυθμό και χρειάστηκε να …σπαταλήσουν σχεδόν το μισό ημίχρονο. Μόλις άνοιξαν όμως το σκορ, απλούστεψαν κατά πολύ τα πράγματα και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.
Το φιλμ του αγώνα
13’ Σέντρα του Καλόψυχου από δεξιά, προβολή του Τσούλλου από κοντά, άουτ.
19’ Κάθετη πάσα του Δελαπόρτα στον Μπιλιά, αυτός «τσίμπησε» τη μπάλα προ του Στεργενάκη, όμως αυτή πέρασε άουτ.
27’ Μπαλιά του Δελαπόρτα στην πλάτη της άμυνας, ο Ορφανίδης πλάσαρε, όμως ο Στεργενάκης έδιωξε σε κόρνερ.
29’ Ο Αξιώτης σήκωσε τη μπάλα για τον Γκινή, ο οποίος έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να περνάει άουτ.
34’ Εκτέλεση κόρνερ του Χ. Μπαρμπαντώνη από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους, ο Κιλασίν σούταρε από καλή θέση, όμως κόντραρε στα σώματα και έφυγε κόρνερ.
36’ Κάθετη πάσα του Δελαπόρτα στον Ορφανίδη, αυτός από θέση τετ α τετ δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 1-0.
40’ Μπαλιά του Δελαπόρτα στην αντεπίθεση, ο Στεργενάκη βγήκε από την εστία του όμως δεν κατάφερε να απομακρύνει, ο Αγγελόπουλος επωφελήθηκε και με πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
46’ Κάθετη πάσα του Κιλασίν στον Καλόψυχο, αυτός σούταρε απέναντι από τον Λουτριώτη, με τον τερματοφύλακα του Φοίβου να διώχνει με τα πόδια.
48’ Καλό σουτ του Τσοπάνογλου έξω από την περιοχή, μόλις άουτ.
50’ ΟΤσούλλος μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το διαγώνιο σουτ, λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
54’ Σέντρα του Αγγελόπουλου από δεξιά, ο Ορφανίδης κατέβασε ωραία με το στήθος για τον Γκινή, ο οποίος με ένα «ξερό» σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Στεργενάκη (3-0).
63’ Σουτ του Ορφανίδη από τη μικρή περιοχή μετά την ασταθή απόκρουση του Στεργενάκη, άουτ.
69’ Λάθος στην άμυνα της Δόξας, ο Ορφανίδης πήρε τη μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα του Στεργενάκη (4-0).
81’ Σουτ του Τσοπάνογλου έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. 88’ Ο Δελαπόρτας με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Στεργενάκη, «γράφοντας» το τελικό 5-0.
Διαιτησία: Γιαννουκάς, Στεφανάκης, Καρβουνίδης.
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης (74’ Καρπαθάκης), Γεωργαντζιάς, Μπιλιάς, Θεοδοσίου (60’ Αθανασίου), Αγγελόπουλος (67’ Δημητρόπουλος), Ορφανίδης, Τζαφέρης, Χριστοδούλου, Αξιώτης, Δελαπόρτας, Γκινής
ΔΟΞΑ: Στεργενάκης, Μ. Στελλάς, Κιλασίν, Μπίλι, Κυριαζής (71’ λ.τ. Τόππος), Ι. Μπαρμπαντώνης, Χ. Μπαρμπαντώνης (50’ λ.τ.Μπατέστας), Β. Ορφανόδς, Τσοπάνογλου, Τσούλλος (60’ Ρουμελιώτης), Καλόψυχος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments