Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλη ανάσα για τον Διαγόρα Βατίου

Μεγάλη ανάσα για τον Διαγόρα Βατίου

0
evagoras vati
Dodekanisos

Πιο αποφασιστικός ο Διαγόρας Βατίου κατάφερε να κερδίσει με 2 – 0 τον Ευαγόρα στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» και να πάρει έτσι ένα πολύτιμο «τρίποντο» στην «μάχη» που δίνει για να αποφύγει τα πλέϊ άουτ. Για τους γηπεδούχους το παιχνίδι αποτελούσε ένα από τα τελευταία τους χαρτιά αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν απολύτως τίποτα. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο καλοί στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά δεν κατόρθωσαν να φανούν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλο τους με το γκολ που σημείωσαν και από εκεί το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά. Ο Ευαγόρας προσπαθούσε να βρει την ισοφάριση και ο Διαγόρας να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα που θα του έδινε τη νίκη όπως και τελικά έγινε.
Τα γκολ
50’ Εκτέλεση κόρνερ του Ζουρούδη, κοντινό πλασέ του Αδάμου και ο Διαγόρας Βατίου ανοίγει το σκορ (0-1).
82’ Κάθετη μπαλιά του Παπαδόπουλου που έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Γιαννακόπουλο ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε το Νικολλέτο για το 0-2. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάϊντ.
Στο 84’ ο Παπουρδάνος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαγιαννίδης και «βοηθοί» του οι Μοσχάτος και Τσέτσος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Νικολλέτος, Τσιώνης, Τσίπα, Προσμίτης (68’ Κυπριώτης), Βασιλόπουλος, Τσιτσίρης, Γκαμαλέτσος (60’ Ι. Ζωάννου), Τσομάνι, Σίμας (Ι63’ Πολυχρόνης), Χατζηνικόλας, Ζμάς
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Γιαννακόπουλος, Ζωάννου Χ. (52’ Λ.Τ. Χατζησάββας), Ι. Ζωάννου, Αδάμος, Μοσχής, Ντόστι, Ζουρούδης, Παπαδόπουλος, Παπουρδάνος (86’ Αποστόλου), Κώστας (67’ Φτάκλας)

Στην φωτογραφία μια από τις δυνατές …μονομαχίες της αναμέτρησης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments