Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με οδηγό τον Τσαγγάρη!

Με οδηγό τον Τσαγγάρη!

0
6
Dodekanisos

Με τον Τσαγγάρη να σημειώνει χατ τρικ, ο ΑΕΡΑ έφθασε σε μια εύκολη νίκη σε βάρος του Αστέρα Παστίδας με 4 – 1 σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των «κόκκινων» (αποκτήθηκε τον Ιανουάριο), «έπιασε» πολύ καλή απόδοση και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του για να «καθαρίσει» το παιχνίδι και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τη μετριότητα αλλά στην επανάληψη επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους .
Στο 49’ ο Τσαγγάρης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1 – 0 και ένα λεπτό μετά (στο 50’) ο ίδιος παίκτης από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2 – 0). Στο 64’ Ο Παϊζάνος με κεφαλιά πέτυχε το 3 – 0 αλλά στο 67’ ο Λενιού με ένα ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής μείωσε σε 3 – 1. Το τελικό 4 – 1 διαμόρφωσε ο Τσαγγάρης στο 71’ με σουτ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου (Σαρρής, Καρβουνίδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ Κουμνάκης, Γιαννακάκης, Δανάς, Φωτεινής (72΄ Γαργάλης), Κατσιδώνης, Παϊζάνος, Τσετιροκλής, Πλύγκος, Κανάτας, Τσαγγάρης, Νικολής (46΄ Τριχιάς)
Αστέρας Παστίδας Καΐκας, Κόκας, Καρίδης (68΄ Χαριτάκης), Ζερβός, Καλαϊτζίδης, Αυγενικού, Καλαγρής, Παυλίδης, Πάπα (70΄ Καρδούλιας), Λενιού, Ξηροκώστας (69΄ Εμίρογλου)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments