Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Κλεόβουλος είναι «ζωντανός!»

Ο Κλεόβουλος είναι «ζωντανός!»

0
kleovoulos parataksi
Dodekanisos

Πολύτιμη νίκη που του δίνει το δικαίωμα να συνεχίζει να ελπίζει για να κατακτήσει μια θέση μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας πέτυχε ο Κλεόβουλος Λίνδου ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο Κοσκινού του Κολοσσού Κάστρου με 2 – 1. Η νίκη των Λινδιακών αποκτάει μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι κατακτήθηκε λίγο πριν από την εκπνοή του αγώνα! Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει συγκινήσεις και το θέαμα ήταν από μέτριος έως κακό. Στην επανάληψη ο Κολοσσός Κάστρου μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί όμως σύντομα ο Κλεόβουλος ισορρόπησε και απέκτησε και την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Στο 45’ ο Χατζησάββας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 62’ ο Μπανγκούρας πήρε τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας, μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1 – 0
Στο 72’ ο Μαθιός έκανε την κάθετη πάσα στον Γεωργαλλή ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε δυο – τρεις ελιγμούς και με σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία κάνοντας το 1 – 1.
Στο 86’ ο Χατζησάββας ανατράπηκε από τον Α. Συμεωνίδη με τον διαιτητή Σταμάτη Αντωνά να δίνει φάουλ λίγο έξω από την γραμμή της περιοχής. Τελικά μετά από υπόδειξη του «βοηθού» Κόκκαλη έδωσε πέναλτι μέσα σε αντιδράσει από τους φιλοξενούμενους. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Διακαναστάσης αλλά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι.
Στο 91’ ο Μαθιός από θέση τετ α τετ έκανε το πλασέ αλλά ο Καστανάκης απόκρουσε.
Στο 93’ ο Αρχοντούλης έκανε τη σέντρα και ο Αθανασίου με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του (1 – 2).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Κόκκαλης, Στεφανάκης). Στο 66’ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Μαννάκης και Γιατσιάτσιος επειδή διαπληκτίστηκαν.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καστανάκης, Μικκιού, Αλαφάκης (62’ Μαννάκης), Έλληνας, Κοσμάς (29’ Γιαννουκάς), Σαββάκης, Μέντος, Χατζησάββας, Μπανγκούρας, Βαρέλης, Διακαναστάσης
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Λιβισιανός, Γιατσιάτσιος, Μπάρδης (70’ Μαθιός), Αρχοντούλης, Α. Συμεωνίδης, Γ. Θ. Συμεωνίδης, Πατσιαούρας, Αθανασίου, Χατζημανώλης, Αναστασιάδης (83’ Διάκουλας), Γεωργαλλής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments