Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έλαμψε ο Αστέρας στα Μάσσαρι

Έλαμψε ο Αστέρας στα Μάσσαρι

0
asteras masaron
Dodekanisos

Μέχρι το 40’ άντεξε ο Νηρέας στα Μάσσαρι. Σε εκείνο το λεπτό δέχθηκε το πρώτο τέρμα από τον τοπικό Αστέρα και στη συνέχεια ουσιαστικά κατέρρευσε χάνοντας το παιχνίδι με 3 – 0. Οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν και με αρκετές ελλείψεις βασικών παικτών, υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους και ηττήθηκαν φυσιολογικά και δίκαια από μια ανώτερη ομάδα. Ο Αστέρας που είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, απλούστεψε κατά πολύ τα πράγματα στις αρχές της επανάληψης όπου πέτυχε και δεύτερο τέρμα και «καθάρισε» τον αγώνα.
Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Μουσακίνιας ο οποίος κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό σουτ (1 – 0). Είχε προηγηθεί εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Κιλασίν από την καρδιά της άμυνας του Νηρέα. Η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και στρώθηκε στον έμπειρο Μουσακίνια που δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Στο 48’ ο Μυλωνάς έκανε ωραία κάθετη πάσα για τον Δεληγιάννη ο οποίος πήρε τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και με πλασέ πέτυχε το 2 – 0. Το τελικό 3 – 0 διαμόρφωσε ο Μουσακίνιας στο 63’ με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από νέα πολύ ωραία κάθετη πάσα του Μυλωνά.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λάζαρος Δουλγέρης (Μπερδεμπές, Σταυρούλιας)
Φάνηκαν από τους γηπεδούχους οι Μυλωνάς, Μουσακίνας και Δεληγιάννης. Προσπάθησαν από το Νηρέα οι Καρίνος και Τομάνι.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Νεσγός, Λαγοπάτης, Κιλασίν, Μπάρτζος (67’ Μανώλης Λούππος) Λίλος, Μυλωνάς, Διακάκης, Μιχάλης Λούππος, Δεληγιάννης, Μουσακίνιας (80’ Σοφόκλης Σκυλλαράκης), Χάρης Σκυλλαράκης (58’ Φωτάρας)
ΝΗΡΕΑΣ: Κιόττου, Τεχνίτης, Χειμωνέττος (70’ Βογιατζής), Καρίνος, Στούρης, Μπιλιάς, Ζούρδης, Κουτσουμπάρης, Τομάνι, Καμπουράκης, Φλεβάρης (78’ Μπούρας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments