Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολύτιμο «τρίποντο» για τη Δόξα

Πολύτιμο «τρίποντο» για τη Δόξα

0
doksa foivos
Dodekanisos

Πολύτιμη νίκη που της δίνει το δικαίωμα να συνεχίζει να ελπίζει βάσιμα ότι μπορεί να αποφύγει τις επικίνδυνες θέσεις που οδηγούν στους αγώνες πλέϊ άουτ, πέτυχε στο γήπεδο της η Δόξα Ψίνθου η οποία επικράτησε με 1 – 0 του ΑΟ Βαθύ Καλύμνου. Οι «βυσσινί» λυτρώθηκαν οκτώ λεπτά πριν από το φινάλε, όταν ο Βασίλης Ορφανός ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έκανε το 1 – 0. Το πέναλτι το κέρδισε ο Τσοπάνογλου ο οποίος ανατράπηκε καθαρά μέσα στην μεγάλη περιοχή μετά από προσπάθεια που πήγε να κάνει για να αποφύγει έναν αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο όμως ήταν ανούσια και δεν μπορούσαν να βρουν τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη βελτιώθηκαν αισθητά, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν και οι αλλαγές που έκανε ο Μιχάλης Μανωλάς και βοήθησε πολύ την ομάδα του. Ειδικά ο Τσοπάνογλου, εκτός από το ότι κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η Δόξα κέρδισε, ήταν αρκετά κινητικός και δραστήριος, δημιουργώντας προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Σάντος στο χέρι λίγο πριν από το φινάλε. Ο παίκτης μεταφέρθηκε με τον πρόεδρο της Δόξας Ψίνθου στο νοσοκομείο της Ρόδου για να υποβληθεί σε εξετάσεις).
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Β. Ορφανός, Τσοπάνογλου και Γ. Κωστομοίρης. Άρεσαν από τον ΑΟ Βαθύ οι Καρράς και Λαζαρίδης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Γιακουμάκης, Κόκκαλης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Τόππος, Μ. Στελλάς, Π. Στελλάς (68’ Τσοπάνογλου), Μπαρμπαντώνης, Δ. Ορφανός, Μπατέστας (60’ Γ. Κωστομοίρης), Κιλασίν, Κυριαζής, Χρ. Ορφανός (47’ Τσούλλος), Β. Ορφανός, Οχτάρας
ΑΟ ΒΑΘΥ: Αμοργινός, Γιαμαίος, Κωνσταντινίδης, Βρουβής, Τσαγκάρης, Λαζαρίδης, Τρικοίλης, Φέκκας, Κλειδαράς (88’ Κουλιάς), Καρράς, Σ. Καμπούρης (60’ Σάντος, 91’  λ.τ. Καραγκιόζης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments