Αρχική Αθλητικά νέα Γκουστάβο Πογέτ ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας

Γκουστάβο Πογέτ ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας

0
Dodekanisos

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα είναι ο διάδοχος του Τζον φαν ΄τ Σχιπ (John van ‘t Schip) στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία έχει «κλείσει» και ότι είναι θέμα χρόνου προκειμένου να οριστικοποιηθεί η πρόσληψη του Ουρουγουανού τεχνικού. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport24.gr, το συμβόλαιο του Πογέτ θα έχει διάρκεια έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2023. Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, ο 55χρονος τεχνικός θα λάβει περίπου 600.000 ευρώ, μαζί με το επιτελείο του. Πρόκειται για τις ίδιες απολαβές που λάμβανε και ο τέως ομοσπονδιακός προπονητής, ο λόγος για τον Ολλανδό Τζον φαν ΄τ Σχιπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πογέτ αποτελεί ένα γνώριμο πρόσωπο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα την σεζόν 2015-16 είχε περάσει ένα εξάμηνο (προτού απολυθεί) στην χώρα μας ως προπονητής της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα είναι ο 14ος ξένος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, αλλά μόλις ο δεύτερος μη Ευρωπαίος, μετά τον συμπατριώτη του Σέρχιο Μαρκαριάν (τρία ματς το 2015), όπως αναφέρει το soccerbase.gr. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments