Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μαχλής: «Τελικός το παιχνίδι κόντρα στον Άρη Αρχαγγέλου»

Μαχλής: «Τελικός το παιχνίδι κόντρα στον Άρη Αρχαγγέλου»

0
Dodekanisos

Η λέξη «τελικός» είναι που προσδιορίζει το παιχνίδι κόντρα στον Άρη Αρχαγγέλου, όπως υπογράμμισε ο Μιχάλης Μαχλής. Ο πρόεδρος του Κλεάνθη Παραδεισίου, παραχώρησε δηλώσεις στο news12 όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επερχόμενο ματς κόντρα στον Άρη, αλλά και στο δύσκολο έργο το οποίο αντιμετωπίζει ο Κλεάνθης για να «σωθεί» η χρονιά. 

Υπενθυμίζεται ότι την φετινή χρονιά ο Κλεάνθης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας (Α’ όμιλος). Έπειτα από 11 αγωνιστικές ο σύλλογος του Παραδεισίου βρίσκεται στην προτελευταία θέση με επτά βαθμούς, όντας στο +2 από την τελευταία ομάδα που είναι η Αναγέννηση Έμπωνας. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Κλεάνθη Μιχάλης Μαχλής

«Με βάση το πώς άρχισε η χρονιά δεν είμαστε εκεί που θα έπρεπε και εκεί που πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να είναι η ομάδα. Κακά τα ψέματα, δεν έχουμε την βαθμολογική συγκομιδή που θα περιμέναμε. Εδώ και περίπου 1,5 μήνα αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών τα οποία έχουν επηρεάσει πάρα πολύ την απόδοση της ομάδας. Κυρίως γιατί οι τραυματισμοί αφορούν έμπειρους ποδοσφαιριστές, στους οποίους στηριζόμασταν όταν φτιάχναμε την ομάδα. Παρόλα αυτά, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ο σκοπός είναι ένας, να σωθεί η χρονιά, να σωθεί η ομάδα. Πιστεύουμε ότι και με την αλλαγή του προπονητή και την έλευση του κ. Φαρμακίδη εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχει δυσκολέψει αρκετά η κατάσταση μετά και τα τελευταία δύο αποτελέσματα (”λευκή” ισοπαλία με την Αναγέννηση Έμπωνας, ήττα κόντρα στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας). Ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία και ελπίδα ότι θα καταφέρουμε τον στόχο μας. Κακά τα ψέματα όταν άρχισε η χρονιά δεν ήταν αυτός ο προσωπικός στόχος μου. Αλλά όλα γίνονται μέσα στο γήπεδο. Επομένως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση αγωνιζόμαστε για την σωτηρία της ομάδας».

Τέλος, όσον αφορά την αλλαγή έδρας και την διεξαγωγή του αγώνα στο γήπεδο Θεολόγου και όχι στην φυσική έδρα του Κλεάνθη, ο κ. Μαχλής τόνισε: «Σίγουρα το να αγωνίζεσαι στο γήπεδο Παραδεισίου είναι διαφορετικό, αλλά οι τρέχουσες καταστάσεις στον αγωνιστικό χώρο καθιστούν αδύνατον να διεξαχθεί ποδοσφαιρικό παιχνίδι εκεί. Το είδατε και στην αναμέτρηση Άρης Αρχαγγέλου – ΑΕ Κως. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει, ο αγωνιστικός χώρος είναι κακός και επικίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές. Εμείς έχουμε την εναλλακτική της Θολου, θα πάμε εκεί. Περιμένουμε σίγουρα τον κόσμο να μας στηρίξει με βάση πάντα τα επιτρεπτά όρια. Η λέξη τελικός είναι που προσδιορίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στον Άρη Αρχαγγέλου. Αν θέλουμε να ελπίζουμε στην σωτηρία της ομάδας υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την νίκη», ολοκλήρωσε. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments