Αρχική Videos Θέλουν στρατιωτική παρέμβαση στον Καναδά;

Θέλουν στρατιωτική παρέμβαση στον Καναδά;

0

Παραμένουν στον Καναδά χιλιάδες φορτηγατζήδες οι οποίοι εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για τις υποχρεωτικότητες. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν πέσει στο τραπέζι και ακραίες ιδέες, όπως η επέμβαση του στρατού κάτι ωστόσο που διαψεύστηκε από τον πρωθυπουργό Τζάστιν Τρουντό. «Δεν είναι στα χαρτιά αυτή τη στιγμή είπε», δείχνοντας πάντως πως ίσως υπάρχει σαν σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Η ιστοσελίδα theguardian αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι ο αρχηγός της αστυνομίας της Οτάβα, Πίτερ Σλόλι, δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι, συμπεριλαμβανομένης της κλήσης στον στρατό, για να τερματιστεί η συνεχιζόμενη διαδήλωση. Χιλιάδες διαδηλωτές που διαμαρτύρονται ενάντια στις εντολές εμβολίων και άλλους περιορισμούς για τον Covid-19 κατέβηκαν στην πρωτεύουσα το περασμένο Σαββατοκύριακο όπου και παραμένουν.

Ο δήμαρχος Τζιμ Γουάτσον με ανάρτηση του στο Twitter χαρακτήρισε την ενέργεια «απόλυτη ντροπή», λέγοντας ότι οι κάτοικοι έχουν παρενοχληθεί από τους διαδηλωτές και οι επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να κλείσουν.

«Δεν έχουμε σκοπό να μείνουμε μια μέρα παραπάνω από όσο χρειάζεται. Η αποχώρησή μας θα βασίζεται στο ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει ό,τι είναι σωστό, παίρνοντας πίσω όλες τις εντολές και τους περιορισμούς στις ελευθερίες μας», ανέφερε σε δήλωση η Tamara Lich, μια από τις διοργανώτριες της διαμαρτυρίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments