Αρχική Videos Γερμανία: Διχασμός για το αν θα πρέπει να χαλαρώσουν τα μέτρα

Γερμανία: Διχασμός για το αν θα πρέπει να χαλαρώσουν τα μέτρα

0

Οι ειδικοί στον τομέα της υγείας της Γερμανίας διχάζονται σχετικά με το εάν η χώρα είναι έτοιμη να χαλαρώσει τους περιορισμούς για τον COVID-19, καθώς οι γείτονές της αρχίζουν να τους καταργούν, όπως αναφέρει το reuters.

Ορισμένοι λένε ότι είναι καιρός να τεθεί ένα «σχέδιο ελευθερίας» για το πώς θα χαλαρώσουν σταδιακά οι περιορισμοί. «Η διαμόρφωση αυτού του Σχεδίου Ελευθερίας είναι πλέον το πιο σημαντικό καθήκον της πολιτικής», δήλωσε στην εφημερίδα Rheinische Post, ο Andreas Gassen, επικεφαλής της ένωσης οικογενειακών γιατρών KBV. Ο Γκάσεν είπε ότι «η Γερμανία πρέπει να δεχτεί να ζει με τον κορωνοϊό όπως κάνει με τη γρίπη, η οποία έχει πάντα νέες παραλλαγές και κρούσματα δεκάδων χιλιάδων θανάτων ετησίως».

«Πρέπει να το αποδεχτούμε με τον κορωνοϊό και ταυτόχρονα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε εμβόλια για τις ομάδες κινδύνου», πρόσθεσε ο Γκασέν. Την περασμένη εβδομάδα, ο γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τα εθνικά σχέδια χαλάρωσης των περιορισμών. Ωστόσο, ορισμένα γερμανικά κρατίδια, όπως η Σαξονία και το Σλέσβιχ-Χολστάιν έχουν ήδη ανακοινώσει χαλάρωση των περιορισμών νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments