Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Εξώδικο απέστειλε η παράταξη Κωνσταντίνου

Εξώδικο απέστειλε η παράταξη Κωνσταντίνου

9
22
Dodekanisos

Κλειστά ήταν σήμερα τα γραφεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Ήταν κάτι που θεωρήθηκε παράνομο από την «παράταξη Κωσνταντίνου» η οποία μάλιστα απέστειλε και σχετικό εξώδικο. Η πλευρά της αντιπολίτευσης καταγγέλλει ότι κακώς έκλεισαν τα γραφεία, δεδομένου ότι η απόφαση του δικαστηρίου έχει να κάνει με την απαγόρευση λήψης αποφάσεων και όχι με τη λειτουργία των γραφείων. Στη φωτογραφεία που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κείμενο, πατήστε για να δείτε το πλήρες κείμενο του εξώδικου που απέστειλε η «παράταξη Κωνσταντίνου».

 

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/varius_photos/eksodiko/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
makis
makis
10 years ago

είναι με τα καλά του ο άνθρωπος,από την μια έτσι και την άλλη γιουβέτσι. πρέπει να έχει κάλο στον εγκέφαλο, τι άλλο θα δούμε.

makis
makis
10 years ago

μην βιάζεσαι κ Κων/ου να πάρεις καρέκλα, μάλλον από εκεί που είσαι θα την βλέπεις, τελειώνουν τα ψέματα κοντά είναι η 1 Ιουλίου θα πάθεις μεγάλο πατατράκ.

kostas
kostas
10 years ago

Makh file mou, den eksigite tetoio pisma gia to pareaki. prepei na eisai volemenos gia na milas etsi. i paragontas eisai i an eisai ekolaptomeno kanarini kai sou etakse sproksimo o papoutis kai o psistis. Poli anxomeno se vriko. Kriveis kati;; Vovase kati;; Na telionei to paramithi. edo i rodos edo kai to pidima. EKLOGES edo kai tora. Edo na se do posa apidia pianei o sakos tou anipsiou.

makis
makis
10 years ago

καλημέρα(kosta)πάρτο όπως θες και αυτά γράφεις για μένα (makis)δεν ισχύουν, εγώ υποστηρίζω ΜΕΙΜΑΡΗ γιατί με εκφράζει, εκλογές δεν γίνονται. Καλήμερα σας.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
10 years ago

ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ,
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΜΕΙΜΑΡΗΣ (ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ (ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ,ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΖΩΝΤΑΝΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 10000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΜΑΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΔ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ 10000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΕΙΜΑΡΗ ΚΑΙ ΨΥΛΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ :AMESH EPEMBASH EISAGGELEA ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΠΑΡΕΑ ΥΠΟΛΟΓΗ….
ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΩΡΟΥ .ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΔΟΕ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΟΡΚΩΤΟΥΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…….

makis
makis
10 years ago

γεια σου φίλε (ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ)δεν ξέρω αν εκφράζεις την παράταξη σου, όταν έχεις στοιχεία κατάθεσε τα στο εισαγγελέα και κτλ εκεί είναι ο αληθινός παράγοντας, εαν όμως εκφράζεις τα λόγια του αέρα και εγώ μπορώ να πάω στο διάστημα, ατε καλημέρα σας

makis
makis
10 years ago

δεν βλέπω τα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ μάλλον είναι στα κλουβιά τους, δεν βλέπουν που έφεραν την Ε.Π.Σ.Δ. Η ήμερα και ώρα πλησιάζει (01-07-2013)και πάλι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕΙΜΑΡΗ ( ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΑΣ)

makis
makis
10 years ago

παπαγαλάκια του κων/νου γράψτε τίποτα, έλα και η δευτέρα πλησιάζει θα φάτε καλά

makis
makis
10 years ago

παπαγαλάκια του (κων/νου) είδατε την εξέλιξη της δίκης περιμένετε να βγάλει απόφαση, σας προτείνω να μην έρθετε και να βρείτε καράβι