Εξώδικο απέστειλε η παράταξη Κωνσταντίνου

9
22

Κλειστά ήταν σήμερα τα γραφεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Ήταν κάτι που θεωρήθηκε παράνομο από την «παράταξη Κωσνταντίνου» η οποία μάλιστα απέστειλε και σχετικό εξώδικο. Η πλευρά της αντιπολίτευσης καταγγέλλει ότι κακώς έκλεισαν τα γραφεία, δεδομένου ότι η απόφαση του δικαστηρίου έχει να κάνει με την απαγόρευση λήψης αποφάσεων και όχι με τη λειτουργία των γραφείων. Στη φωτογραφεία που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κείμενο, πατήστε για να δείτε το πλήρες κείμενο του εξώδικου που απέστειλε η «παράταξη Κωνσταντίνου».

 

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/varius_photos/eksodiko/] width=[150] height=[150]}

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ,
  ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΜΕΙΜΑΡΗΣ (ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ (ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ,ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΖΩΝΤΑΝΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 10000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΜΑΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΔ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
  ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ 10000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΕΙΜΑΡΗ ΚΑΙ ΨΥΛΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
  ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ :AMESH EPEMBASH EISAGGELEA ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΠΑΡΕΑ ΥΠΟΛΟΓΗ….
  ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΩΡΟΥ .ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΔΟΕ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΟΡΚΩΤΟΥΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
  ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…….

 2. γεια σου φίλε (ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ)δεν ξέρω αν εκφράζεις την παράταξη σου, όταν έχεις στοιχεία κατάθεσε τα στο εισαγγελέα και κτλ εκεί είναι ο αληθινός παράγοντας, εαν όμως εκφράζεις τα λόγια του αέρα και εγώ μπορώ να πάω στο διάστημα, ατε καλημέρα σας