Αρχική Αθλητικά νέα Η Ρέξαμ είναι το ποδοσφαιρικό Hollywood της Ευρώπης

Η Ρέξαμ είναι το ποδοσφαιρικό Hollywood της Ευρώπης [pic]

0
@WREXHAM / TWITTER
Dodekanisos

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην Ρέξαμ. Τον πιο ιστορικό σύλλογο της Ουαλίας και την ανάμειξη του σταρ του Hollywood, Ράιναλ Ρέινολτς ή αλλιώς Deadpool στην ομάδα. Ουσιαστικά είχαν διεξαχθεί εκλογές και με συντριπτική πλειοψηφία οι μέτοχοι-φίλαθλοι παρέδωσαν την Ρέξαμ στον… Deadpoοl

Φέτος θα είναι η πρώτη πλήρης αγωνιστική σεζόν για τους αστέρες του Hollywood και ιδιοκτήτες της ομάδας. Ο λόγος για τους Ράιναλ Ρέινολτς & Ρομπ Μακέλενεϊ (συνιδιοκτήτης με τον Ρέινολντς). Όλη η πόλη κινείται κυριολεκτικά σε ρυθμούς Hollywood. Για του λόγου το αληθές, άγνωστοι τοποθέτησαν με μεγάλα γράμματα το όνομα Ρέξαμ στην Βόρεια Ουαλία. Όπως ακριβώς η εμβληματική πινακίδα Hollywood. 

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως τις πρώτες μέρες κανείς δεν ήξερε ποιος έβαλε τα γράμματα σε αυτό το σημείο. Όλοι τότε υποπτεύτηκαν πως λογικά θα είναι έργο του δήμου του Ρέξαμ. Ωστόσο όταν επικοινώνησαν μαζί τους οι δημοσιογράφοι, η απάντηση που πήραν ήταν πως ναι μεν ήταν ενήμερος ο δήμος αλλά δεν ήταν δική τους ενέργεια.

Τελικά, αποκαλύφθηκε πως όλο αυτό ήταν ένα διαφημιστικό τρικ του επί σειρά ετών επίσημου χορηγού της National League, της εταιρείας Vanarama. Φυσικά οι φίλαθλοι λάτρεψαν την κίνηση που ζήτησαν τα γράμματα να μείνουν στο σημείο μόνιμα. Γεγονός που και η ίδια η εταιρία θα ήθελε να γίνει αρκεί να το επιτρέψουν και οι αρχές. Όσο για την Ρέξαμ τόνισε χαριτολογώντας πως «προφανώς το Wrexham ήταν πάντα το Χόλυγουντ της Ευρώπης».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments