Αρχική Αθλητικά νέα Το δώρο το Χάρβεϊ Έλιοτ σε παιδί στο διπλανό κρεβάτι του νοσοκομείου

Το δώρο το Χάρβεϊ Έλιοτ σε παιδί στο διπλανό κρεβάτι του νοσοκομείου

0
@ONEFOOTBALL
Dodekanisos

Η Λίβερπουλ πέρασε σαν «σίφουνας» από την έδρα της Λίντς της οποίας επικράτησε με 3-0. Ωστόσο την νίκη επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός στον αστράγαλο του Χάρβεϊ Έλιοτ στο 60′. Ο 18χρονος επιθετικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ναι μεν πήρε εξιτήριο, αλλά θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. 

Παρόλα αυτά δεν έχασε το κουράγιο του. Αντιθέτως την ώρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, φρόντισε με την χειρονομία του, να δώσει ένα τεράστιο χαμόγελο, σε ένα παιδί που χτύπησε και βρέθηκε στο διπλανό κρεβάτι.

Στην φωτογραφία είναι ένας νεαρός Άγγλος ποδοσφαιριστής. Κατά την διάρκεια του δικού του αγώνα, έσπασε το χέρι του. Άμεσα μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ξαφνικά εντόπισε ότι στο διπλανό κρεβάτι έφερναν τον Χάρβεϊ Έλιοτ της Λίβερπουλ. Αν και σε μία δύσκολη στιγμή της καριέρας του, ο Έλιοτ απέδειξε το ήθος που τον διακατέχει. Φρόντισε και χάρισε τη μπλούζα που φορούσε στον αγώνα μαζί με τα ποδοσφαιρικά υποδήματά του.
 
Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή. «Ο γιος μου μόλις έσπασε το χέρι του σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα το Σάββατο. Ποιος έρχεται στο διπλανό κρεβάτι… Ο Χάρβεϊ Έλιοτ και η οικογένειά του. Του δίνει τη φανέλα της Λίβερπουλ με το όνομά του από το παιχνίδι και τα παπούτσια του. Ο γιος μου χοροπηδάει τώρα», έγραψε ο πατέρας του πιτσιρικά μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στο Twitter. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments