Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Άνετη νίκη του Ευαγόρα

Άνετη νίκη του Ευαγόρα

0
evagoras endekada
Dodekanisos

Παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ο οποίος κέρδισε σήμερα με 4 – 0 τον Ηρακλή Λάρδου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Οι γηπεδούχοι δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν και πολύ καθώς δεν δέχθηκαν και μεγάλη πίεση από τους αντιπάλους τους. Άλλωστε το τελικό σκορ φανερώνει ως ένα μεγάλο βαθμό την εικόνα του παιχνιδιού. Πάντως οι φιλοξενούμενοι έκαναν φιλότιμη προσπάθεια και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο δυσκόλεψαν τους αντιπάλους τους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ευαγόρα επέβαλλαν τον ρυθμό τους και παρά το ότι «σφράγισαν» τη νίκη τους μετά το 80’, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους αντιπάλους τους.
Τα γκολ
Στο 34’ ο Φιντικάκης από καλό σημείο μέσα στην περιοχή, με κεφαλιά έκανε το 1 – 0.
Στο 84’ ο Φράγκος πάσαρε στον Τσομάνι και αυτός με πλασέ έκανε το 2 – 0. Στο 91’ ο Φράγκος ανέβασε με σουτ τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 και στο 94’ ο Φράγκος και πάλι με νέο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λευτέρης Χαρισμανίδης (Αυγερινού, Μακρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Καράμπας, Λιμπέρης (80’ Παπαχριστοδούλου), Φιντικάκης, Αμοιρόπουλος, Λίλος (85’ Πλασάτης), Ντόστι, Κώτσος, Φτάκλας (55’ Τσάκε), Τσιώνης, Τσομάνι, Φράγκος.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καντιμοίρης (46’ Μουστάκας), Διακοβασιλείου, Μπενούρ, Ευαγγελόπουλος (80’ Καμμάς Α.), Νικολής (46’ Παπασταματίου), Χαρίτος, Καλανδράνης, Καφάλας, Καρίκας, Κασιώτης, Καμμάς Μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments