Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Το …βιολί τους οι γυναίκες (video)

Το …βιολί τους οι γυναίκες (video)

0
diagoras telxinida ginaikes1
Dodekanisos

Συνεχίζουν αήττητες οι γυναίκες της Τελχινίδας και μετά το αγώνα τους με τον Διαγόρα. Πέτυχαν στο κλειστό της «τέντας» την 6η συνεχόμενη νίκη τους. Το εντυπωσιακό είναι ότι έως τώρα δεν έχουν χάσει ούτε σετ.
Ο αγώνας άρχισε με τις φιλοξενούμενες να παίζουν πολύ καλή άμυνα, να κερδίζουν εύκολους πόντους από σερβίς και κόντρα επιθέσεις και τελικά να κερδίζουν το σετ με 13-25. Αντίθετα ο Διαγόρας ήταν νευρικός και δεν μπόρεσε να προβάλει ουσιαστική αντίσταση.
Στο επόμενο σετ οι «κυανέρυθρες» μπήκαν δυνατά στο παιγνίδι και οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι τα μισά του σετ. Στο σημείο αυτό η Τελχινίδα ξέφυγε και κατάφερε να κάνει το 0-2 με 20-25. Και στο 3ο σετ το σερβίς της Τελχινίδας της έδωσε αρκετούς πόντους αλλά και κόντρα μπάλες τις οποίες αξιοποίησαν οι επιθετικές της με αποτέλεσμα να επικρατήσει εύκολα.
Γ.Σ. Διαγόρας – ΡΣΦΠ Τελχινίς 0-3 σετ σε 74’ (13-25 σε 21’, 20-25 σε 22΄και 15-25 σε 25΄)
Διαιτήτευσαν οι Λάκης Λαζαράκης, Νίκος Χατζησταυρίδης, Μαίρη Παπαδούλη και Νικολέτα Κρίτσα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Διαγόρας: (Κώστας Καρπαθάκης) Νεκταρία Τριάντου, Αγάθη Μπόνη, Φανή Ζακίλα, Λίνα Λαγάκη, Βούλα Ευαγγελίδου, Μαρτίνα Ευαγγελία, Αγορ. Μαλούκου, Στέλλα Μπουγιούρη, Χριστίνα Βαλσαμίδου, Ματίνα Γιαννέλη και Νάντια Αρβανίτη (λίμπερο)
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς, Μιχάλης Τσιμισίρης) Αγλαΐα Σκορδα, Κέλυ Δαουτοπούλου, Ελισάβετ Αμορανίτη, Φαίη Μίχου, Μαρία Βλαμάκη, Μαρία Βρατσάλη, Ελένη Μητροπούλου, Τζωρτζίνα Τσερώνη, Κωνσταντίνα Φουντουραδάκη, Νικολέτα Αμορανίτη, Εύη Δημογεροντάκη και Δήμητρα Σμυρλή (λίμπερο).
-Στο video μπορείτε να δείτε και εσείς πως οι γυναίκες της Τελιχνίδας φόρεσαν για πρώτη φορά φέτος, αντί για κολάν, «φουστάκι – κολάν», όπως στο τένις. Όπως φάνηκε μάλιστα, ήταν κάτι που άρεσε πολύ και στην εξέδρα.

diagoras telxinida ginaikes2

{youtube}nxQxndjRnMU{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments