Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκησε ο Φοίβος, νεύρα στον Αρχάγγελο

Νίκησε ο Φοίβος, νεύρα στον Αρχάγγελο

2
arxaggelos entrasi
Dodekanisos

Ένταση και νεύρα είχε το παιχνίδι του Άρη Αρχαγγέλου με τον Φοίβο στο γήπεδο του πρώτου όπου τελείωσε με νίκη των φιλοξενούμενων με σκορ 2 – 1. Ειδικά το δεύτερο ημίχρονο ήταν γεμάτο με πολλά φάουλ και σκληρές μονομαχίες με αποτέλεσμα να μην παιχθεί καθόλου ποδόσφαιρο. Το …κερασάκι στην τούρτα ήταν το δεύτερο γκολ του Φοίβου στο 84’ όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή του τέρματος. Το αποτέλεσμα ήταν να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή Μανώλη Κυρίτση και κυρίως στον «βοηθό» Μιχάλη Ράδο όλος ο Άρης και τελικά να αποβληθεί ο παράγοντας Στέργος Παρδαλός. Φεύγοντας μάλιστα κλωτσούσε ότι έβρισκε μπροστά του. Μετά το τέλος του παιχνιδιού η ένταση γενικεύτηκε όταν οι γηπεδούχοι ισχυρίστηκαν ότι ο Τίμος Λουτριώτης έβρισε το Νίκο Λαμπριανό. Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει αλλά ευτυχώς με τη βοήθεια του παρατηρητή αγώνα αλλά και των ψυχραιμότερων, δεν έλαβε έκταση. Ο Φοίβος διαμαρτύρεται πάντως στον Μανώλη Κυρίτση για το ότι δεν απέβαλλε παίκτες του Άρη οι οποίοι κατά τη γνώμη τους έπαιζαν σκληρά και αντιαθλητικά. Το αποκορύφωμα ήταν μια φάση στο 52’ όταν ο Σαπαλίδης τραυμάτισε τον Γιώργο Δελαπόρτα με ένα πολύ σκληρό φάουλ και είδε την κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι ισχυρίζονται ότι θα έπρεπε να δει την απευθείας κόκκινη του διαιτητή.
Τα γκολ
Στο 15’ ο Γιώργος Δελαπόρτας έκανε κάθετη πάσα στον Νίκο Ορφανίδη και αυτός με τη σειρά του πάσαρε στον Μαθιό ο οποίος με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 1 – 0.
Στο 29΄από κόρνερ του Σαπαλίδη και άστοχη έξοδο του Λουτριώτη, ο Πέρος με κεφαλιά έκανε το 1 – 1.
Στο 86’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαθιού, ο Λαμάϊ με κεφαλιά πέτυχε το 1 – 2 (Ο Σαπαλίδης πάντως έδιωξε τη μπάλα και οι γηπεδούχοι ισχυρίζονται ότι το έκανε πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανώλης Κυρίτσης και «βοηθοί» του οι Μιχάλης Ράδος και Χρήστος Καλκαβούρας. Στο 78’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Λαμάϊ, ο Πευκιανάκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Κοτσίκος, Σαπαλίδης, Φαρμακαλής, Πευκιανάκης, Χατζηνικόλας, Κοντόγιαννος, Πέρος (80’ Σαρικάς), Σκυλλαράκης (92’ Πίτσης), Λαμπριανός, Δημητριάδης
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Τζαφέρης, Λαμάϊ, Θεοδοσίου, Κούρλιος, Αξιώτης, Τζιβίλογλου, Γιώργος Δελαπόρτας (52’ λ.τ. Καρίκης), Ν. Ορφανίδης, Μαθιός (95’ Σωκράτης Ορφανίδης), Γκινής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ
11 years ago

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ NEWS12 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΕΝΥΧΤΑ ΠΑΡΑ 10. ΕΔΩ ΕΠΕΣΕ Η ΚΛΩΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΕΤΩΝ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ 90′ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΑΣ ΣΥΜΠΑΙΡΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ Ο ΑΡΗΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ.

Καληνύχτα και σε εσένα αγαπητέ φίλε. Όνειρα γλυκά επίσης. Αν αυτό κατάλαβες από το κείμενο, τότε σου δίνουμε πολλά συγχαρητήρια.

ΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ
11 years ago

Γιατι εσυ ρε φιλε που απαντησες τι συμπαιρασμα βγαζεις οταν διαβαζεις οτι ο Αρης διαμαρτυρεται οτι δεν περασε τη γραμμη και οτι ο Φοιβος διαμαρτυρεται οτι κατα την γνωμη τους τους επαιζαν αντιαθλητικα.Η δικη σου η γνωμη ποια ειναι δηλαδη και αν δεν ησουν εκει ποια ειναι η γνωμη του συνεργατη σου που ηταν εκει και γιατι δεν την γραφεις.Ρωτησε τον τον εχει ξαναδει τα τελευταια 10 χρονια πιο αντιαθλητικο παιχνιδι απο καποια ομαδα.ολο εξυπναδες μονο ξερετε να γραφετε και να κρατατε αποσταση μη σας κατηγορησουν. στα ρηχα κολυμπατε .αντε καλημερα