Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν βαθμούς Ποσειδώνας και Διγενής

Μοιράστηκαν βαθμούς Ποσειδώνας και Διγενής

0
Dodekanisos

Δεν βρήκε κάποιον νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ποσειδώνα Καρπάθου και τον Διγενή, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην Κάρπαθο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Η ομάδα του Διγενή παρότι κατάφερε να πάρει δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ, τελικά δεν μπόρεσε να το διατηρήσει, με αποτέλεσμα η ισοπαλία να μοιράζει από έναν πόντο στις ομάδες. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Διακάκης στο 18΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Το 1-1 έκανε ο Δράκος στο 74΄ (επίσης με πέναλτι), για να έρθει ο Μικκιού στο 83΄ να γράψει το 1-2. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Ναγκολούδης στο 91΄. Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση 20 λεπτών λόγω της ισχυρής βροχής.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τσοπανάκης (Αντωνάς, Κούτσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Φελουζής, Δράκος, Καραναστάσης (46΄ Σπανός Ε.), Χατζημανώλης, Φασουλέττος, Τσιαβέλης, Καουκάκης Γ. (86΄ Ναγκολούδης), Νασόπουλος (59΄ Κοντονικόλας), Κούτουλο, Σπανός Ι.

ΔΙΓΕΝΗΣ: Τσαβαρής, Χατζηνικόλας (79΄ Καρπαθάκης), Μικκιού, Παπασταμάτης, Κώτης, Καματερός, Διακάκης (85΄ Νίκας), Χουτεσιώτης, Τσιπιζίδης, Κετσές, Σκούμπρος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments