Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ”x” αμένοι και οι δύο…

”x” αμένοι και οι δύο…

0
DSCN4691
Dodekanisos
Μπορεί μια ομάδα χωρίς να πιάσει απόδοση και χωρίς να είναι καλύτερη  από τον αντίπαλο, να αποφύγει την ήττα όταν έχει τον τερματοφύλακα της σε καλή μέρα. αναφερόμαστε φυσικά στον  Άρης Α. που σαφώς είναι μια καλή ομάδα αλλά σήμερα δεν έδειξε τον πραγματικό της εαυτό στον αγώνα με τον  Ηρακλή Λ., έχοντας στο μυαλό της το κύπελλο της Τετάρτης, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Βαρέλης να χρειαστεί να επέμβει σε πολλές περιπτώσεις και να σώσει την ομάδα από τα χειρότερα, κρατώντας το σκορ χαμηλά(1-1). Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με εμφανές προσανατολισμό, δούλεψαν, έτρεξαν και έκλεισαν καλά τους διαδρόμους τους  χωρίς να περιοριστούν σε παθητικό ρόλο, αλλά αντίθετα έβγαιναν στην επίθεση δημιουργώντας συνεχώς φάσεις. Σε μια από αυτές μάλιστα κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ μ ε τον Χαρίτο Μ., αλλά το χαμόγελο πάγωσε γρήγορα στα χείλη τους όταν δύο λεπτά αργότερα ο Άρης ισοφάρισε με τον Λαμάι. Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για γκολ, αλλά καμία δεν τις εκμεταλλεύτηκε σωστά για να πάρει τη νίκη , με το 1-1να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή . Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίχτες αφού αποβλήθηκε στο 89΄ο Παπαϊωάννου με δεύτερη κίτρινη κάρτα ( και οι δύο στην ίδια φάση), η πρώτη για χέρι και η δεύτερη για διαμαρτυρία.

Φάσεις/γκολ

11΄Ο Μουστάκας Δ.Σ. με βαθιά μπαλιά τροφοδότησε τον Χαρίτο Μ. , ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Λαμάι επενέβη στη φάση και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ

18΄Μετά από σέντρα του Χαρίτου Β., ο Ευαγγελίδης Σ. αστόχησε  να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με ψαλιδάκι.

23΄ Από βαθιά μπαλιά του Λαμάι, ο Λαμπριανός έγινε κάτοχος της μπάλας, τροφοδότησε τον Ξύπα που μπήκε στην περιοχή από τ’ αριστερά , αλλά η μπάλα χάθηκε με τους αμυντικούς του Ηρακλή να παραμονεύουν.

26’ Ο Βαρέλης  πέφτοντας στη σωστή πλευρά απόκρουσε το μακρινό σουτ του Νικηταρά.

33΄Ο Παπαϊωάννου έβγαλε τον Χαρίτο Μ. τετ-α-τετ με τον Βαρέλη, αλλά από την μεταξύ τους κόντρα δε βγήκε κανείς νικητής με την μπάλα να περνάει άουτ.

36΄Μετά από ασίστ του Χαρίτου Β., ο Χαρίτος Μ. μπήκε από αριστερά  στην περιοχή,  έκανε το σουτ , ο Βαρέλης  πήδηξε για να αποκρούσει , όμως ενώ την άγγιξε δε μπόρεσε να ανακόψει την πορεία της καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1-0.

38΄Μετά από πλάγιο  του Μάκρα , ο Λαπριανός έγινε κάτοχος της μπάλας πάρασε δεξιά στον  Λαμάι  που από την καρδιά της άμυνας  δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα βρίσκοντας πρώτα αριστερό δοκάρι, 1-1.

43΄Εντυπωσιακά απόκρουσε ο Βαρέλης το κόρνερ που εκτέλεσε ο Νικηταράς από αριστερά.

57΄ Ο Ευαγγελίδης Σ. ευνοήθηκε από ένα λάθος στην άμυνα του Άρη , αλλά το σουτ του από το ύψος της περιοχής εξουδετέρωσε ο Βαρέλης.

65΄Απόκρουσε ο Βαρέλης το σουτ του Ευαγγελίδη από πλάγια θέση μετά από κόρνερ του Χαρίτου Β. από δεξιά.

72΄Ο Καλανδράνης απόκρουσε το σουτ του Παπαοικονόμου από πλάγια θέση και στην επαναφορά ο Μαρκόπουλος προσπάθησε να τελειώσει τη φάση, αλλά ο γκολκίπερ των Λαρδιακών απόκρουσε εκ νέου.

75΄Από ένα  λάθος του Τσελεπίδη,  ευνοήθηκε ο Ευαγγελίδης Σ. που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή , αλλά ο Βαρέλης απόκρουσε ενστικτωδώς.

82΄Oι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για χέρι του τερματοφύλακα Καλανδράνη έξω από την περιοχή με τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη κάρτα και να δίνει φάουλ υπέρ του Άρη .

89΄Ο Καλανδράνης απόκρουσε την κεφαλιά του Μαρκόπουλου, μετά από ασίστ του Ξύππα.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Ευαγγελίδης Σ., Χαρίτος Μ., Μουστάκας Δ.Σ. και από τους φιλοξενούμενους οι Λαμάι, Μάκρας με κορυφαίο τον Βαρέλη.

Παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι από την διαιτησία του Τσοπανάκη και των βοηθών Πατσιόπουλου και Ράδου.

Hρακλής Λ.:  Καλανδράνης, Ευαγγελλίδης Γ.(74΄Καφάλας), Μπενούρ, Παπαϊωάννου, Χατζημανώλης, Ντόστι, Ευαγγελίδης Σ., Μουστάκας Δ.Σ., Χαρίτος Μ., Χαρίτος Β., Νικηταράς.

Άρης Α.:Βαρέλης, Ξύππας, Μάκρας, Λαμάι, Μαγιόγλου(46΄Μαρκόπουλος), Θρήσκος(62΄ Στάτης), Λαμπριανός, Κοτσίκος, Παπαοικονόμου, Τσελεπίδης, Κοντόγιαννος(88΄Μπεγκάσι).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments